CONSUM PARDOSEALA ANTIDERAPANTA EPOXIDICA “EMEX”

INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, aparute in timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Pardoseala antiderapanta epoxy “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Pardoseala Epoxidica Antiderapanta Bicomponenta “Emex” este unul dintre sistemele cele mai performante de acoperire industriala, destinat utilizarii profesionale, atat pentru protejarea si decorarea pardoselilor din beton in vederea asigurarii unui aspect decorativ deosebit, a unor caracteristici de rezistenta exceptionale si de durata, cat si a eliminarii, aproape totale, a riscului de alunecare accidentala.
Este utilizata, pe toate suprafetele ce prezinta risc de alunecare si necesita, de asemeni, o protectie superioara la uzura mecanica, expunere in medii agresive chimic, prezenta de hidrocarburi sau compusi chimici corozivi, etc.

Pardoseala Antiderapanta Epoxidica “Emex” este un produs agrementat sanitar, ce poate fi folosit in zonele in care sunt necesare conditii de igiena superioare, cum ar fi cele destinate prelucrarii sau desfacerii alimentelor, industria farmaceutica si altele, conform cerintelor europene.

Inainte de inceperea aplicarii, sunt necesare unele operatiuni de pregatire a suportului, dintre care enumeram:

Aplicarea se va face prin turnare si intindere cu piepteni, urmata de dezaerare cu rola cu ace si distribuirea de material antiderapant. In situatia, putin probabila, in care se constata o vascozitate mai mare a bazei epoxidice, este preferabil sa fie contactat producatorul, pentru a se stabili modul de solventare, care nu poate fi facut decat cu solventi specializati “Emex”, doar la recomandarea si sub indrumarea acestuia.

Acest tip de pardoseala industriala antiderapanta epoxidica se foloseste la constructiile civile si industriale, pentru realizarea de pardoseli interioare sau exterioare, de tip “high solid”, pentru eliminarea riscului de alunecare, dar si pentru o protectie superioara la diversi factori chimici sau de uzura. Este recomandata pentru depozite, service-uri auto, hale industriale, rampe auto, dar si pentru zone ce necesita conditii speciale de igiena, ca spitale, laboratoare, farmacii, scoli, bucatarii de restaurante, cantine, cofetarii, zone de preparare a alimentelor, etc.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]

Cautari similare
Pardoseala autonivelanta epoxidica “Emex”
Pardoseala poliuretanica cu autonivelare “Emex”
Pardoseala poliuretanica antialunecare “Emex”
Pardoseala decorativa - rasina epoxidica
Vopsea de pardoseala din beton “Emex”
Mortar bicomponent epoxidic “Emex Fill”
Solicita Informatii