CONSUM PARDOSEALA ANTIDERAPANTA EPOXIDICA “EMEX”

Pardoseala epoxidica antiderapanta “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Pardoseala antiderapanta epoxy “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Pardoseala Epoxidica Antiderapanta “Emex” este un sistem bicomponent, superior, de protectie, pe baza de rasini epoxidice fara solvent, pigmenti, aditivi speciali si material antiderapant. Produsul este profesional, destinat strict utilizarii de personal calificat, conceput in vederea eliminarii riscului de alunecare accidentala.
Aplicarea sistemului se face prin distribuirea de particule de cuartz peste suportul epoxidic.
Produsul se remarca, de asemenea, prin aderenta exceptionala la suport, rezistenta si stabilitate deosebite in medii acide sau alcaline, variatii de temperatura, rezistenta mare la uzura si abraziune, expunere la uleiuri si benzine, etc.
Se remarca si prin durata indelungata de viata, in conditiile unei exploatari corecte, fara agresiuni majore, de orice natura, sau defecte progresive ale suportului, ca fisuri, infiltratii, macinare datorata betonului de slaba calitate, etc.
Este unul dintre sistemele profesionale, de mare performanta, de acoperire industriala, cu rol atat pentru protejarea si decorarea pardoselilor din beton in vederea asigurarii unui aspect superior, a unor caracteristici de rezistenta exceptionale si de durata, cat si a eliminarii, aproape totale, a riscului de alunecare accidentala.
Este utilizata, pe toate suprafetele ce prezinta risc de alunecare si necesita, in egala masura, o protectie superioara la uzura mecanica, expunere in medii agresive chimic, prezenta de hidrocarburi sau compusi chimici corozivi, etc.
Atentie: Datorita duratei scurte de viata a amestecului, aplicarea se face doar de personal specializat, cu experienta in aplicarea de produse bicomponente, sau sub indrumare calificata.
Pardoseala epoxidica antiderapanta poate fi realizata intr-un numar mare de culori standard.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Pardoseala autonivelanta epoxidica “Emex”
Sapa epoxidica “Emex Mineral”
Pardoseala poliuretanica autonivelanta “Emex”
Pardoseala epoxidica - covor de piatra
Vopsea de pardoseala din beton “Emex”
Mortar bicomponent epoxidic “Emex Fill”
Solicita Informatii