CONSUM PARDOSEALA POLIURETANICA ELASTICA “EMEX”

Pardoseala poliuretanica elastica “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Pardoseala elastica poliuretanica “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Pardoseala Poliuretanica Autonivelanta Elastica “Emex” este un sistem profesional, de noua generatie, bicomponent, care, datorita gradului ridicat de sensibilitate, necesita utilizare exclusiv profesionala. Sistemul polimerizeaza prin combinatia celor doi componenti.
Pardoseala elastica de interior “Emex” se remarca prin aderenta deosebita la suport si rezistenta mare la socuri mecanice. Este utilizata in mod special pentru salile de sport, fitness sau spatii de joaca, situate numai la interior, pentru care prezinta un grad superior de elasticitate, flexibilitate si rezistenta excelenta la trafic intens si uzura.
Superioara altor sisteme conventionale, este folosita cu rezultate foarte bune pe orice pardoseala ce necesita un grad superior de elasticitate si capacitatea de preluare a socurilor, dar si pentru cele ce solicita atat o prezentare si un aspect deosebit, cat si protectie la exploatare intensa, indelungata. Datorita rezistentei scazute la UV produsul se va folosi doar in spatii interioare. Aplicarea se face doar de personal specializat, cu instruire dedicata.
Aplicarea, de facto, a pardoselii se va face prin turnare si egalizare cu piepteni, urmata fiind de dezaerarea cu role cu ace metalice, pentru prevenirea basicarii. Daca se considera necesara o corectie a vascozitatii, aceasta se face doar cu solventi specializati “Emex” doar sub indrumarea producatorului, sau la recomandarea acestuia.
Acest tip de pardoseala poliuretanica, avand o rezistenta superioara la trafic, se mai poate folosi si in domeniul constructiilor civile si industriale, pentru realizarea de pardoseli cu aspect estetic notabil, folosite mai ales in zone de uzura mare (trafic intens), sau pentru o protectie speciala, in spatii cu cerinte superioare de igiena, doar la interior.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Pardoseala autonivelanta epoxidica “Emex”
Sapa epoxidica “Emex Mineral”
Pardoseala poliuretanica autonivelanta “Emex”
Pardoseala poliuretanica antialunecare “Emex”
Membrana hidroizolanta bicomponenta
Pardoseala epoxidica - covor de piatra
Solicita Informatii