CONSUM PARDOSEALA POLIURETANICA ELASTICA “EMEX”

Pardoseala poliuretanica elastica “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Pardoseala elastica poliuretanica “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Pardoseala Elastica Poliuretanica “Emex” este destinata utilizarii profesionale, in special pentru protejarea si decorarea pardoselilor salilor de sport, fitness sau spatii de joaca, situate doar la interior in vederea asigurarii caracteristicilor de elasticitate necesare activitatilor sportive, unui aspect estetic superior, dar si unor rezistente speciale si de durata.
Superioara altor sisteme conventionale, este folosita cu rezultate foarte bune pe orice pardoseala ce necesita un grad superior de elasticitate si capacitatea de preluare a socurilor, dar si pentru cele ce solicita atat o prezentare si un aspect deosebit, cat si protectie la exploatare intensa, indelungata. Datorita rezistentei scazute la UV produsul se va folosi doar in spatii interioare. Aplicarea se face doar de personal specializat, cu instruire dedicata.

Pardoseala Poliuretanica Elastica “Emex” este agrementata sanitar si recomandata pentru conditii speciale de igiena cum ar fi: laboratoare, restaurante, cantine, spitale, etc., potrivit cerintelor normelor europene.

Pregatirea suportului este obligatorie pentru o pelicula finala performanta. Aceasta consta, in principal, din:

Aplicarea, de facto, a pardoselii se va face prin turnare si egalizare cu piepteni, urmata fiind de dezaerarea cu role cu ace metalice, pentru prevenirea basicarii. Daca se considera necesara o corectie a vascozitatii, aceasta se face doar cu solventi specializati “Emex”, si numai sub indrumarea producatorului, sau la recomandarea acestuia.

Acest tip de pardoseala poliuretanica, avand o rezistenta superioara la trafic, se mai poate folosi si in domeniul constructiilor civile si industriale, pentru realizarea de pardoseli cu aspect estetic notabil, folosite mai ales in zone de uzura mare (trafic intens), sau pentru o protectie speciala, in spatii cu cerinte superioare de igiena, la interior.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Pardoseala autonivelanta epoxidica “Emex”
Pardoseala poliuretanica cu autonivelare “Emex”
Pardoseala poliuretanica antialunecare “Emex”
Membrana lichida hidroizolanta
Pardoseala decorativa - rasina epoxidica
Mortar bicomponent epoxidic “Emex Fill”
Solicita Informatii