CONSUM MEMBRANA POLIURETANICA HIDROIZOLANTA “EMEX”

Membrana Poliuretanica Hidroizolanta “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Membrana hidroizolanta bicomponenta

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Membrana Poliuretanica Hidroizolanta “Emex” este un sistem bicomponent, profesional, de acoperire, avand ca destinatie realizarea de hidroizolatii usoare, cu durata indelungata de viata, chiar in conditii de expunere la factori agresivi de mediu. Este un material care poate fi folosit cu rezultate excelente si pentru suporturi metalice. Se prezinta sub forma lichida.
Acest sistem poliuretanic de protectie se mai remarca si prin alte performante, cum ar fi: aderenta foarte mare la diverse suporturi ca piatra, beton, alte suprafete de baza minerala, cimentice sau compozite, sau suprafete metalice, rezistenta la socuri mecanice si vibratii, rezistenta si stabilitate la variatii de temperatura, actiunea factorilor de mediu sau cicluri inghet/ dezghet, durabilitate indelungata, stabilitate, etc.
Fiind un produs profesional, cu cerinte speciale de utilizare si timp foarte scurt de gelifiere, se va aplica doar de personal specializat si cu experienta in utilizarea rasinilor bicomponente.
Hidroizolatiile au calitatea de a fi si circulabile, avand o rezistenta buna, atat la trafic si uzura, cat si la socuri mecanice, sau variatii de temperatura.
Atentie: Produsul nu este destinat executarii de hidroizolatii grele, cum ar fi poduri sau terase de bloc, unde sunt necesare alte tipuri de membrane. Este utilizat pentru impermeabilizari usoare.
Capacitatea de penetrare a suportului, si de etansare a fisurilor ce ar putea permite infiltrarea apei, dar si rezistenta sporita la uzura, permit folosirea acestui produs pentru protejarea pardoselilor cladirilor supraetajate, in zonele unde este necesara impermeabilizarea, fara ca rezistenta la un trafic usor, pietonal, sa fie afectata.
Similar celorlalte produse pentru pardoseli, si aceasta membrana, impune o pregatire atenta a suportului, inainte de aplicare.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Pardoseala antiderapanta epoxy “Emex”
Pardoseala elastica poliuretanica “Emex”
Pardoseala epoxidica - covor de piatra
Mortar bicomponent epoxidic “Emex Fill”
Pardoseala poliuretanica autonivelanta “Emex”
Pardoseala poliuretanica antialunecare “Emex”
Solicita Informatii