CONSUM MEMBRANA POLIURETANICA HIDROIZOLANTA “EMEX”

Membrana Poliuretanica Hidroizolanta “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Membrana lichida hidroizolanta

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Membrana Hidroizolanta Poliuretanica “Emex” bicomponenta, se prezinta sub forma lichida, si este destinata doar utilizarii profesionale, in principal pentru protejarea suprafetelor din beton sau materiale de baza minerala, dar si a suporturilor din metal, supuse expunerii la intemperii sau, in general, la actiunea apei, prin realizarea de hidroizolatii usoare, cu o durata lunga de exploatare. Hidroizolatiile astfel realizate au calitatea de a fi si circulabile, avand o rezistenta buna, atat la trafic si uzura, cat si la socuri mecanice, sau variatii de temperatura.

Produsul nu este recomandat pentru hidroizolatii grele, cum ar fi terase de bloc, unde este necesara membrana bituminoasa. Este utilizat pentru impermeabilizare sau hidroizolare usoara.

Capacitatea de a patrude in profunzimea suportului, si de a etansa orice fisura ce ar putea permite infiltrarea apei, cat si rezistenta sporita la uzura, permit folosirea acestui produs pentru protejarea pardoselilor cladirilor supraetajate, in zonele unde este necesara impermeabilizarea, fara ca rezistenta la un trafic usor, pietonal, sa fie afectata.

Membrana Poliuretanica Lichida “Emex” este agrementata sanitar si este folosita cu rezultate remarcabile si pentru zonele ce necesita conditii speciale de igiena cum ar fi: laboratoare, restaurante, cantine, farmacii, bucatarii, etc., potrivit cerintelor specifice normelor europene.

Similar celorlalte produse pentru pardoseli, si membrana lichida pentru hidroizolatii usoare, impune o pregatire atenta a suportului, inainte de aplicare, cu un minim de operatiuni obligatorii, dupa cum urmeaza:

Aplicarea, la fel ca si in cazul pardoselilor, se va face prin turnare, intindere cu piepteni, si dezaerare. Se poate aplica si material dur, gen cuartz sau corindon, daca se doreste obtinerea unei pelicule antiderapante.
In cazul, putin probabil, in care este necesara o solventare a bazei poliuretanice, aceasta se poate realiza cu doar diluanti specializati “Emex”, numai la recomandarea producatorului si sub indrumarea acestuia.

Membrana Poliuretanica Lichida “Emex” se poate folosi si in domeniul constructiilor civile si industriale, pentru terase circulabile, scari exterioare, bazine, piscine, stranduri, alei, piste de biciclete, etc., avand in vedere si faptul ca pe langa puterea mare de impermeabilizare, pelicula finala poate fi realizata si in varianta antiderapanta, chiar zgrumturoasa. Desigur, se poate aplica si in zonele cu specific de industrie alimentara, sau similare.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Pardoseala antiderapanta epoxy “Emex”
Pardoseala elastica poliuretanica “Emex”
Pardoseala decorativa - rasina epoxidica
Mortar bicomponent epoxidic “Emex Fill”
Pardoseala poliuretanica cu autonivelare “Emex”
Pardoseala poliuretanica antialunecare “Emex”
Solicita Informatii