CONSUM PARDOSEALA EPOXIDICA AUTONIVELANTA “EMEX”
Pardoseala autonivelanta din rasini epoxidice “Emex”
Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Pardoseala autonivelanta epoxidica “Emex”
Pardoseala Autonivelanta Epoxidica “Emex” este un sistem de generatie noua, de utilizare industriala si aplicare exclusiv profesionala, cu performante superioare sistemelor conventionale de acoperiri de pardoseala, in special ca rezistenta si duritate, constituit din doua componente, ce vor reactiona la combinare.
Acest tip de pardoseli epoxidice se remarca printr-o duritate foarte mare, ce permite aplicarea in zone din cele mai expuse, cu trafic pietonal sau auto, avand in acelasi timp si o buna rezistenta la agenti chimici, acizi sau bazici, la variatii mari de temperatura, uzura, expunere la uleiuri si benzine, etc. Durata de viata este de minim 10 ani, in conditiile unei exploatari corecte, fara agresiuni majore, de orice natura, sau defecte progresive ale stratului suport, ca fisuri, infiltratii, macinare datorata betonului de slaba calitate, etc.
Avand in vedere caracteristicile produsului in stare lichida, cum ar fi pot-life-ul foarte scurt, de cca 20 minute, conditiile speciale de pregatire a suportului astfel incat sa nu existe contaminanti, iar umiditatea sa fie in limitele admise, aplicarea se va face doar de personal specializat si cu experienta in domeniul pardoselilor bicomponente.
Daca se considera necesara o ajustare a vascozitatii, se vor folosi numai solventi specializati “Emex”, sub indrumarea producatorului, si la recomandarea acestuia.
Aceste pardoseli epoxidice se folosesc in domeniul constructiilor civile si industriale, numai la interior, pentru realizarea de pardoseli interioare, de tip “high solid”, cu autonivelare, in special in zone de uzura sau trafic intens, expuse mediilor chimice sau pentru protectie speciala, cu aspect final deosebit, pentru: scoli, depozite, laboratoare, service-uri auto, hale industriale, expozitii, show-room-uri, spitale, bucatarii de restaurante, cantine, cofetarii, etc.