CONSUM PARDOSEALA EPOXIDICA AUTONIVELANTA “EMEX”

Pardoseala autonivelanta din rasini epoxidice “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Pardoseala autonivelanta epoxidica “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Pardoseala Autonivelanta Epoxidica “Emex” este un sistem de generatie noua, de utilizare industriala si aplicare exclusiv profesionala, cu performante superioare sistemelor conventionale de acoperiri de pardoseala, in special ca rezistenta si duritate, constituit din doua componente, ce vor reactiona la combinare.
Acest tip de pardoseli epoxidice se remarca printr-o duritate foarte mare, ce permite aplicarea in zone din cele mai expuse, cu trafic pietonal sau auto, avand in acelasi timp si o buna rezistenta la agenti chimici, acizi sau bazici, la variatii mari de temperatura, uzura, expunere la uleiuri si benzine, etc. Durata de viata este de minim 10 ani, in conditiile unei exploatari corecte, fara agresiuni majore, de orice natura, sau defecte progresive ale stratului suport, ca fisuri, infiltratii, macinare datorata betonului de slaba calitate, etc.
Avand in vedere caracteristicile produsului in stare lichida, cum ar fi pot-life-ul foarte scurt, de cca 20 minute, conditiile speciale de pregatire a suportului astfel incat sa nu existe contaminanti, iar umiditatea sa fie in limitele admise, aplicarea se va face doar de personal specializat si cu experienta in domeniul pardoselilor bicomponente.
Daca se considera necesara o ajustare a vascozitatii, se vor folosi numai solventi specializati “Emex”, sub indrumarea producatorului, si la recomandarea acestuia.
Aceste pardoseli epoxidice se folosesc in domeniul constructiilor civile si industriale, numai la interior, pentru realizarea de pardoseli interioare, de tip “high solid”, cu autonivelare, in special in zone de uzura sau trafic intens, expuse mediilor chimice sau pentru protectie speciala, cu aspect final deosebit, pentru: scoli, depozite, laboratoare, service-uri auto, hale industriale, expozitii, show-room-uri, spitale, bucatarii de restaurante, cantine, cofetarii, etc.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Sapa epoxidica “Emex Mineral”
Pardoseala poliuretanica autonivelanta “Emex”
Membrana hidroizolanta bicomponenta
Pardoseala epoxidica - covor de piatra
Mortar bicomponent epoxidic “Emex Fill”
Masa epoxidica pentru reparatii
Solicita Informatii