CONSUM PARDOSEALA EPOXIDICA AUTONIVELANTA “EMEX”

INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, aparute in timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Pardoseala autonivelanta epoxidica “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Pardoseala Autonivelanta din Rasina Epoxidica “Emex” este un produs profesional, utilizat pentru protejarea si decorarea pardoselilor din beton, in vederea asigurarii unui aspect deosebit, cu luciu superior, persistent, si unor caracteristici de rezistenta exceptionale si de durata, superioare din toate punctele de vedere sistemelor clasice.
Este folosita, cu rezultate excelente, atat in spatii de prezentare pentru aspectul decorativ, cat si pentru acele pardoseli industriale, ce necesita o protectie superioara fata de factori agresivi, de la frecare si uzura mecanica, pana la expunere in medii puternic agresive chimic, prezenta hidrocarburilor sau a altor compusi chimici corozivi.

Pardoseala pe baza de rasini epoxidice “Emex” este agrementata sanitar si este recomandata pentru conditii speciale de igiena cum ar fi: laboratoare, restaurante, cantine, spitale, etc., potrivit cerintelor normelor europene.

Pentru pregatirea corespunzatoare a suprafetelor, inaintea aplicarii, in special pentru pardoseli industriale, sunt necesare, cel putin, urmatoarele operatiuni:

Aplicarea pardoselii se va face prin turnare si intindere cu piepteni, urmata de dezaerare cu rola cu ace metalice. In cazul, putin probabil, in care se considera necesara o usoara ajustare a vascozitatii, se pot folosi numai solventi specializati “Emex”, doar sub indrumarea producatorului, si la recomandarea acestuia.

Aceste pardoseli epoxidice se folosesc in domeniul constructiilor civile si industriale, pentru realizarea de pardoseli interioare, de tip “high solid”, cu autonivelare, cu aspect final deosebit, in special in zone de uzura mare (trafic intens), expuse mediilor chimice sau pentru protectie deosebita, cum ar fi: depozite, service-uri auto, hale industriale, expozitii, show-room-uri, spitale, laboratoare, scoli, bucatarii de restaurante, cantine, cofetarii, etc.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]

Cautari similare
Pardoseala antiderapanta epoxy “Emex”
Pardoseala poliuretanica cu autonivelare “Emex”
Pardoseala poliuretanica antialunecare “Emex”
Membrana lichida hidroizolanta
Pardoseala decorativa - rasina epoxidica
Sapa epoxidica “Emex Mineral”
Solicita Informatii