CONSUM MASA EPOXIDICA DE SPACLU “EMEX MSE 31”

Masa Epoxidica de Spaclu “Emex MSE 31”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Masa epoxidica pentru reparatii

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Masa Epoxidica de Spaclu “Emex MSE 31” este un sistem bicomponent, fabricat pe baza de rasina epoxidica nesolventata, de vascozitate scazuta. Are caracteristici de inalta performanta si este destinata pregatirii suprafetelor inaintea aplicarii de vopsele sau pardoseli epoxidice, poliuretanice, poliesterice sau altele similare.
Sustine in mod activ si a maximiza performantele tehnice generale ale sistemelor de pardoseli sau vopsirilor bicomponente, asigurand o mai mare rezistenta la diversi factori agresivi, socuri mecanice sau trafic intens. De asemenea, previne intr-o buna masura macinarea betonului si aparitia microfisurilor generate de trepidatii.
Desi nu exista in mod expres o prevedere in privinta folosirii acesteia, datorita duritatii sale, a compatibilitatii cu majoritatea sistemelor de pardoseli, precum si a capacitatii de umplere a porilor, aplicarea acestui sistem este obligatorie in cazul in care se cauta realizarea de sisteme de pardoseli, sau vopsiri bicomponente de inalta calitate, cu aspect profesional.
Durata de viata este de minim 10 ani, cu conditia evitarii agresiunilor majore, de orice natura, sau a aparitiei de defecte progresive ale stratului suport, ca fisuri, infiltratii, distrugere a betonului de slaba calitate, etc.
Sistemul se foloseste in domeniul constructiilor civile si industriale, inaintea aplicarii de pardoseli sau vopsiri bicomponente, in scopul asigurarii unei aderente superioare, a unei rezistente indelungate in timp, dar si a unui aspect decorativ al sistemului final de inalta calitate.
Avand o rezistenta buna la variatii de temperatura, cu pragul superior la cca. 100°C se poate utiliza cu succes si pentru zone cu “incalzire in pardoseala”, indiferent de tipul acesteia.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea pardoseli cu microfulgi de sticla
Pardoseala autonivelanta epoxidica “Emex”
Vopsea de pardoseala din beton “Emex”
Pardoseala poliuretanica autonivelanta “Emex”
Pardoseala elastica poliuretanica “Emex”
Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”
Solicita Informatii