CONSUM RASINA EPOXIDICA DE TURNARE “EMEX TOPCAST”

Rasina transparenta de turnare “Emex Topcast”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Rasina transparenta in strat gros

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Rasina Epoxidica de Turnare in Strat Gros “Emex TopCast” este un sistem epoxidic decorativ, de inalta performanta, cu utilizare industriala si aplicare exclusiv profesionala, cu un indice de transparenta foarte ridicat, compatibil cu o larga plaja de materiale suport, de la lemn pana la suprafete cimentice, care dupa turnare formeaza un strat sticlos, dur si rezistent la zgariere.
Este cel mai des utilizata pentru realizarea masutelor ornamentale, sau de cafea, intalnite sub denumirea de “river tables”, atat pentru luciul si transparenta superioare, cat si pentru lucrabilitatea excelenta ce permite slefuirea repetata si aplicarea in straturi groase, de pana la 5 cm.
Timpul mediu de uscare este de cca. 72 de ore, la o temperatura de 20 ÷ 23°C.
Aceasta rasina epoxidica se remarca printr-o duritate foarte mare, rezistenta la uzura sau chiar zgariere si aplicabilitate facila, iar claritatea transparentei se pastreaza si la grosimi mari.
Sistemul se foloseste, mai ales, in aplicatii artizanale, cum ar fi realizarea blaturilor decorative de mese si masutelor ornamentale, tip “river tables”, cu sau fara intarsii ori alte incluziuni, lampi, scupturi, figurine sau vase. De asemenea se pot ingloba in masa turnata si diverse elemente decorative, ca flori uscate, insecte, pietre colorate.
Se utilizeaza si in aplicatii industriale, la protectia prin incapsulare a pieselor electronice, ca lac final de protectie sau ca pardoseala epoxidica, in care caz este necesara procesarea industriala a rasinii, pentru adaugarea de aditivi specializati si pigmenti. Se utilizeaza si pentru umplerea golurilor sau lipirea unor bucati din lemn, cu prelucrare ulterioara, pentru realizarea de efecte decorative, ca in cazul masutelor artizanale, sau a decoratiunilor din lemn.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Pardoseala autonivelanta epoxidica “Emex”
Lac de Exterior “Emex UV Shield”
Covor poliuretanic de cuartz
Lac rasina epoxidica solvent-free
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Lac epoxidic solventat
Solicita Informatii