CONSUM PARDOSEALA POLIURETANICA ANTIDERAPANTA “EMEX”

Pardoseala antiderapanta poliuretanica “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Pardoseala poliuretanica antialunecare “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Pardoseala Poliuretanica Antiderapanta “Emex” este fabricata ca produs profesional, complementar Pardoselii Poliuretanice Autonivelante “Emex“ pe baza de rasini poliuretanice, pigmenti, aditivi speciali si adaos de cuart micronizat, cu proprietati antialunecare, avand ca destinatie principala prevenirea riscului de alunecare accidentala, in conditiile asigurarii unui aspect decorativ superior.
Prezentat ca sistem, acest tip de pardoseala profesionala, se aplica numai de personal specializat si cu experienta in utilizarea rasinilor bicomponente, si se executa prin aplicarea de cuart micronizat, de diverse marimi, deasupra stratului de suport poliuretanic bicomponent.
Produsul se caracterizeaza si prin alte proprietati, cai: aderenta la suport, durabilitate, stabilitate si rezistenta la actiunea agentilor chimici, rezistenta la uzura sau variatii de temperatura.
Are o durata indelungata de viata, la o exploatare corecta, fiind chiar de peste 10 ani.
Pardoseala Antiderapanta Poliuretanica “Emex” este un sistem de generatie noua, bicomponent, destinat exclusiv utilizarii profesionale, aplicarea facandu-se doar de personal specializat, atat in scopul obtinerii unui aspect decorativ superior, cat si a prevenirii eficiente a alunecarii accidentale, datorita proprietatilor avansate antialunecare.
Pardoseala poliuretanica antiderapanta se remarca, atat prin rezistenta excelenta la diversi factori corozivi, expunere la substante chimice, uzura sau frecare, cat si prin durata extinsa de exploatare.
Folosirea acestui produs este indicata pentru toate suprafetele care, necesita o buna protectie impotriva alunecarii accidentale, cum ar fi cazul scarilor, al rampelor auto, sau al puntilor navelor, dar si rezistenta la uzura mecanica sau expunere la hidrocarburi, compusi chimici, etc.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Pardoseala autonivelanta epoxidica “Emex”
Pardoseala poliuretanica autonivelanta “Emex”
Pardoseala elastica poliuretanica “Emex”
Mortar bicomponent epoxidic “Emex Fill”
Pardoseala epoxidica - covor de piatra
Sapa epoxidica “Emex Mineral”
Solicita Informatii