CONSUM PARDOSEALA POLIURETANICA ANTIDERAPANTA “EMEX”

Pardoseala antiderapanta poliuretanica “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Pardoseala poliuretanica antialunecare “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Pardoseala Antiderapanta Poliuretanica “Emex” este un sistem de generatie noua, bicomponent, destinat utilizarii profesionale, aplicarea facandu-se doar de personal specializat, atat in scopul obtinerii unui aspect decorativ superior, cat si a prevenirii eficiente a alunecarii accidentale, datorita properietatilor avansate antialunecare.
Pardoseala poliuretanica antiderapanta se remarca, de asemeni, si prin rezistenta excelenta la diversi factori corozivi, sau expunere la substante chimice, uzura sau frecare, dar si prin durata extinsa de exploatare.
Folosirea acestui produs este indicata pentru toate suprafetele care, pe langa aspectul estetic, necesita si o buna protectie impotriva alunecarii accidentale, cum ar fi cazul scarilor, al rampelor auto, sau al puntilor navelor de apa dulce sau sarata, dar si rezistenta la uzura mecanica sau expunere la hidrocarburi, compusi chimici, etc.

Pardoseala poliuretanica antiderapanta “Emex” dispune de agrementare sanitara si este indicata pentru utilizarea in spatii care necesita conditii speciale de igiena cum ar fi cele din industria alimentara sau medicala, servicii medicale sau de desfacere a alimentelor, etc., potrivit cerintelor normelor europene.

Pregatirea corecta a suportului este o procedura determinanta pentru realizarea performantelor optime la aplicare. Aceasta consta intr-o serie de operatiuni, executate asupra suprafetei de beton, in scopul maximizarii proprietatilor de aderenta si compatibilitate, la aplicarea pardoselii poliuretanice.
Putem enumera un minim de actiuni necesare, dupa cum urmeaza:

Aplicarea propriu-zisa consta in imprastierea de material antiderapant peste baza poliuretanica proaspata. In cazul in care este necesara reglarea vascozitatii sistemului poliuretanic, se poate recurge la o diluare superficiala numai cu solventi specializati “Emex”, doar la recomandarea producatorului, sau cu asistenta specializata.

Desi produsul este creat prioritar pentru prevenirea alunecarii accidentale, folosirea acestuia nu se limiteaza doar la aceasta utilizare. Poate fi folosit pe orice sapa sau pardoseala din beton, atat in constructii civile, cat si industriale, dar si in zone cu cerinte superioare de igiena, pentru imbunatatirea aspectului si rezistentei.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Pardoseala autonivelanta epoxidica “Emex”
Pardoseala poliuretanica cu autonivelare “Emex”
Pardoseala elastica poliuretanica “Emex”
Mortar bicomponent epoxidic “Emex Fill”
Pardoseala decorativa - rasina epoxidica
Sapa epoxidica “Emex Mineral”
Solicita Informatii