PARDOSEALA EPOXIDICA “EMEX MULTICOLOR”

Pardoseala epoxidica decorativa “Emex Multicolor”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Pardoseala decorativa “Emex Multicolor”

Categorii: Pardoseli Turnate
Pret: 1,058.86Ron/ Bidon 20 Kg
+ Bid. 4 Kg Intaritor - Pachet
Pretul include TVA
Preturi pentru culorile standard, din lista. Culori RAL se produc doar pe comanda, in max. 3 zile de la lansarea comenzii ferme. Pretul acestora va diferi, in functie de nuanta.
▸ Pretul nu include fulgii colorati.
-->
Vezi cos
5.00 /5

18

Pardoseala Epoxidica Bicomponenta “Emex Multicolor” are aceleasi caracteristici de performanta ca si Pardoseala Autonivelanta Epoxidica “Emex”, dar cu aspect diferit, datorita utilizarii de plachete decorative (chipsuri, lamele sau fulgi), divers colorate pe suprafata cruda de pardoseala. Combinatiile de culoare sunt realizate atat din turnare, cat si din distribuirea acestor elemente decorative. Rezultatul este un aspect decorativ placut, care este, totodata, ideal si pentru suporturi intens circulate, estompand defectele de turnare a betonului si protejand cu succes suprafetele, impotriva factorilor de uzura. Aplicarea se face doar cu personal specializat.
Sistemul, al carui aspect final depinde preponderent de modalitatea de aplicare, se compune din:

 • Baza pardoselii, care este fabricata din rasini epoxidice fara solvent, aditivi si pigmenti;
 • Intaritorul sistemului, de tip poliaminic modificat, ce asigura atat intarirea sistemului de pardoseala, cat si realizarea parametrilor de performanta. Detaliile tehnice si de pret se gasesc in pagina dedicata.
 • Plachetele decorative (fulgi, chips-uri), in general metalizate, prezentate sub diferite forme si culori. Pentru selectarea acestora este necesar sa luati legatura cu un reprezentant “Romtehnochim”.

Nota: Neutilizarea intaritorului, utilizarea necorespunzatoare, sau subtituirea acestuia cu alti compusi chimici, nerecomandati de producator, sau produse similare din surse necunoscute, poate compromite sistemul.

Cu toate ca are ca principala destinatie realizarea de efecte decorative, cu aspect estetic, trebuie sa avem in vedere ca Pardoseala Epoxidica Decorativa “Emex Multicolor” se remarca si prin caracteristici de pelicula foarte bune, printre care rezistenta la trafic si uzura, la socuri mecanice, la variatii de temperatura, s.a.
Culoarea finala este determinata de nuanta RAL a bazei epoxidice, dar si de culorile plachetelor folosite.

Caracteristici principale:

 • Produs agrementat sanitar;
 • Aderenta excelenta la suport;
 • Etalare si aspect deosebite;
 • Duritate excelenta;
 • Durabilitate mare;
 • Rezistenta mare la abraziune;
 • Rezistenta la medii chimic agresive;
 • Rezistenta excelenta la uzura;
 • Rezistenta la socuri mecanice;
 • Rezistenta la socuri termice;
 • Rezistenta mare la hidrocarburi.

Pardoseala Decorativa Epoxidica “Emex Multicolor” este un sistem bicomponent de acoperire, autonivelant, cu proprietati estetice superioare, ce asigura un aspect de mare eleganta, concomitent cu realizarea unor parametrii de rezistenta optimi, de mare performanta si de utilizare indelungata.
Aspectul superior, conferit de combinatiile de culoare si de distribuirea microplachetelor pe suprafata, permite folosirea acestei pardoseli epoxidice in toate zonele comerciale care necesita o prezentare deosebita, cum ar fi show-room-uri sau cai de acces interioare, dar si in spatii casnice cum ar fi living-uri sau alte spatii expuse.

Atentie: Avand in vedere caracteristicile produsului in stare lichida, cum ar fi pot-life-ul foarte scurt, de cca 20 minute, conditiile speciale de pregatire a suportului astfel incat sa nu existe contaminanti, iar umiditatea sa fie in limitele admise, aplicarea se va face de personal specializat, cu experienta in domeniul pardoselilor bicomponente.

Este necesara o atenta pregatire a suportului, inaintea aplicarii propriu-zise a pardoselii, atat pentru atingerea performantelor optime de pelicula, cat si a pastrarii in timp a unor caracteristici esentiale, cum ar fi aderenta la suport, sau durabilitatea sistemului. Dintre operatiunile cu caracter obligatoriu, putem enumera:

Aplicarea pardoselii se va face prin turnare, intindere cu tragatoare specializate si dezaerare cu role cu ace. Chipsurile decorative colorate vor fi dispersate pe suprafata proaspata. Dupa uscare se va lacui intreaga suprafata, atat pentru fixarea plachetelor, cat si pentru realizarea unui aspect estetic superior. In cazul, putin probabil, in care se constata o vascozitate ridicata, datorita temperaturii sau a depozitarii, pentru reglarea vascozitatii se pot folosi doar solventi specializati “Emex”, numai sub indrumarea producatorului si conform recomandarilor acestuia.

Pardoseala Epoxidica Decorativa “Emex Multicolor” este folosita cu rezultate remarcabile pentru toate pardoselile ce necesita o prezentare deosebita, cum ar fi spatiile de expunere sau prezentare, dar si o protectie superioara fata de factori agresivi, de la trafic intens si frecare sau uzura mecanica, pana la expunere in medii chimic agresive, prezenta hidrocarburilor sau a compusilor chimici. Durata de viata este de peste 10 ani, cerintele de reconditionare fiind determinate doar de o exploatare sau intretinere incorecta, sau solicitari mecanice extreme.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen
Densitate%1,50 - 1,60
Raport de amestecaregr.1.000 ÷ 200
Pot-life la 23°Core.max. 2
Consum baza epoxiKg/mp/strat1,5 - 1,7
Pelicula
AspectContinua, lucioasa
Timp mediu de uscareore12
Uscare in profunzimeore24
Realizare parametrizile7
Rezistenta la apa500 orebuna, fara modificari
Rezistenta la ulei48 orebuna, fara modificari
Cautari similare
Pardoseala autonivelanta epoxidica “Emex”
Pardoseala antiderapanta epoxy “Emex”
Pardoseala poliuretanica autonivelanta “Emex”
Pardoseala poliuretanica antialunecare “Emex”
Pardoseala epoxidica - covor de piatra
Sapa epoxidica “Emex Mineral”
Solicita Informatii