CONSUM PARDOSEALA EPOXIDICA “EMEX MULTICOLOR”

Pardoseala epoxidica decorativa “Emex Multicolor”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Pardoseala decorativa “Emex Multicolor”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Pardoseala Epoxidica Bicomponenta “Emex Multicolor” are aceleasi caracteristici de performanta ca si Pardoseala Autonivelanta Epoxidica “Emex”, dar cu aspect diferit, datorita utilizarii de plachete decorative (chipsuri, lamele sau fulgi), divers colorate pe suprafata cruda de pardoseala. Combinatiile de culoare sunt realizate atat din turnare, cat si din distribuirea acestor elemente decorative. Rezultatul este un aspect decorativ placut, care este, totodata, ideal si pentru suporturi intens circulate, estompand defectele de turnare a betonului si protejand cu succes suprafetele, impotriva factorilor de uzura.
Aspectul superior, conferit de combinatiile de culoare si de distribuirea microplachetelor pe suprafata, permite folosirea acestei pardoseli epoxidice in toate zonele comerciale care necesita o prezentare deosebita, cum ar fi show-room-uri sau cai de acces interioare, dar si in spatii casnice cum ar fi living-uri sau alte spatii expuse.
Atentie: Avand in vedere caracteristicile in stare lichida, cum ar fi pot-life-ul foarte scurt, de cca 20 minute, conditiile speciale de pregatire a suportului astfel incat sa nu existe contaminanti, iar umiditatea sa fie in limitele admise, aplicarea se va face de personal specializat, cu experienta in domeniul pardoselilor bicomponente.
Aplicarea pardoselii se va face prin turnare, intindere cu tragatoare specializate si dezaerare cu role cu ace. Chipsurile decorative colorate vor fi dispersate pe suprafata proaspata. Dupa uscare se va lacui intreaga suprafata, atat pentru fixarea plachetelor, cat si pentru realizarea unui aspect estetic superior. In cazul, putin probabil, in care se constata o vascozitate ridicata, datorita temperaturii sau a depozitarii, pentru reglarea vascozitatii se pot folosi doar solventi specializati “Emex”, numai sub indrumarea producatorului si conform recomandarilor acestuia.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Pardoseala autonivelanta epoxidica “Emex”
Pardoseala antiderapanta epoxy “Emex”
Pardoseala poliuretanica autonivelanta “Emex”
Pardoseala poliuretanica antialunecare “Emex”
Pardoseala epoxidica - covor de piatra
Sapa epoxidica “Emex Mineral”
Solicita Informatii