CONSUM PARDOSEALA EPOXIDICA “EMEX MULTICOLOR”

Pardoseala epoxidica decorativa “Emex Multicolor”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Pardoseala decorativa “Emex Multicolor”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Pardoseala Decorativa Epoxidica “Emex Multicolor” este un sistem bicomponent de acoperire, cu proprietati estetice deosebite, ce asigura un aspect de mare eleganta, concomitent cu realizarea unor parametrii de rezistenta optimi, de mare performanta si de utilizare indelungata. Produsul este profesional cu aplicare strict specializata.
Aspectul superior, conferit de combinatiile de culoare si de distribuirea microplachetelor pe suprafata, permite folosirea acestei pardoseli epoxidice in toate zonele comerciale care necesita o prezentare deosebita, cum ar fi show-room-uri sau cai de acces interioare, dar si in spatii casnice cum ar fi living-uri sau alte spatii expuse.

Pardoseala Epoxidica “Emex Multicolor” detine agrement sanitar si se poate utiliza in toate spatiile cu cerinte speciale de igiena, cum ar fi cele din industria farmaceutica sau alimentara, potrivit cerintelor europene.

Este necesara o atenta pregatire a suportului, inaintea aplicarii propriu-zise a pardoselii, atat pentru atingerea performantelor optime de pelicula, cat si a pastrarii in timp a unor caracteristici esentiale, cum ar fi aderenta la suport, sau durabilitatea sistemului. Dintre operatiunile cu caracter obligatoriu, putem enumera:

Aplicarea pardoselii se va face prin turnare, intindere cu tragatoare specializate si debulare. Chipsurile decorative colorate vor fi dispersate pe suprafata proaspata. Dupa uscare se va lacui intreaga suprafata, atat pentru fixarea puternica a plachetelor, cat si pentru realizarea unui aspect estetic pronuntat. In cazul, putin probabil, in care se constata o vascozitate ridicata, datorita temperaturii sau a depozitarii, pentru reglarea vascozitatii se pot folosi doar solventi specializati “Emex”, numai sub indrumarea producatorului si conform recomandarilor acestuia.

Pardoseala Epoxidica Decorativa “Emex Multicolor” este folosita cu rezultate remarcabile pentru toate pardoselile ce necesita o prezentare deosebita, cum ar fi spatiile de expunere sau prezentare, dar si o protectie superioara fata de factori agresivi, de la trafic intens si frecare sau uzura mecanica, pana la expunere in medii chimic agresive, prezenta hidrocarburilor sau a compusilor chimici. Durata de viata este de peste 5 ani, cerintele de reconditionare fiind determinate doar de o exploatare sau intretinere incorecta, sau solicitari mecanice extreme.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Pardoseala autonivelanta epoxidica “Emex”
Pardoseala antiderapanta epoxy “Emex”
Pardoseala poliuretanica cu autonivelare “Emex”
Pardoseala poliuretanica antialunecare “Emex”
Pardoseala decorativa - rasina epoxidica
Mortar bicomponent epoxidic “Emex Fill”
Solicita Informatii