ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

VOPSEA POLIURETANICA PENTRU PARDOSEALA EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Vopsea poliuretanica fabricata in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Vopsea Poliuretanica pentru Pardoseala “Emex” - un produs profesional de vopsire, bicomponent, pentru pardoseli cimentice, beton, sape, mozaicuri, piatra, etc. Are in compozitie adaosuri de materiale dure, ca faina de cuart, pentru realizarea unor parametri superiori de duritate si rezistenta la factori agresivi, atat mecanici cat si chimici.
Sistemul este compus din doi componenti, care prin combinare, determina reticularea, astfel ca dupa uscare sa fie realizate toate caracteristicile de perfomanta scontate:

 • O rasina poliuretanica nesolventata, ce indeplineste functia de component primar, sau baza, imbunatatita prin formulare cu aditivi specifici, pigmenti si adaosuri de duritate, si
 • Un poliizocizocianat, cu rol de intaritor, ce va asigura polimerizarea sistemului si indeplinirea caracteristicilor de pelicula. Acesta se livreaza separat, in ambalaje predozate. Pentru pret si caracteristici tehnice, va rugam sa vizitati , unde veti gasi toate detaliile.

Nota: Se va avea in vedere ca folosirea intaritorului nu este optionala; in lipsa acestuia nu se pot realiza nici uscarea si, desigur, nici parametrii de pelicula asteptati. De asemeni, folosirea neadecvata sau inlocuirea intaritorului cu alte produse, va genera rezultate sub limita de performanta, sau chiar deteriorarea sistemului, fara posibilitati de recuperare, fie printr-o intarire brusca, fie prin absenta totala a acesteia.


Aceasta vopsea de pardoseala are proprietati foarte bune de pelicula, din care putem enumera: rezistenta la frecare si socuri mecanice, flexibilitate, aderenta mare, etalare excelenta, rezistenta la factori chimici sau variatii de temperatura, s.a.
Colorarea acestui produs se face doar industrial, in nuantele cartelei RAL.

Caracteristici principale:

Vopsea poliuretanica de inalta calitate
 • Agrementare sanitara;
 • Etalare de exceptie;
 • Duritate excelenta;
 • Durabilitate mare;
 • Putere mare de acoperire;
 • Aderenta ridicata la suport;
 • Rezistenta mare la intemperii;
 • Rezistenta mare la factori chimici;
 • Rezistenta mare la hidrocarburi, agenti corozivi.

Detalii de utilizare

Vopseaua Poliuretanica pentru Pardoseli din Beton “Emex” este destinata unei folosiri profesionale, in scopul asigurarii unei prezentari cu aspect decorativ superior, dar si a realizarii unei protectii superioare fata de agenti chimici sau factori mecanici. Suprafetele pe care se foloseste cu precadere sunt sape cimentice sau din beton, mozaic, piatra, etc. atat la interior cat si la exterior.
Nu exista insa limitari specifice de folosire, si atunci poate fi utilizata, cu acealeasi performante pe orice suport, unde se doreste realizarea unei pelicule cu aspect competitiv si luciu deosebit, dar si acolo unde exista necesitatea unei protectii speciale la factori agresivi, mecanici, de la frecare pana la socuri mecanice, sau chimici, de la factori de mediu, pana la actiunea unor agenti chimici agresivi ca MeOH, EtOH sau hidrocarburi.

Vopseaua poliuretanica pentru pardoseli este un produs cu agrementare sanitara. Permite utilizarea pentru zone sensibile, cu cerinte speciale de igiena, cum ar fi laboratoare medicale, spitale, farmacii sau spatii de prelucrare si desfacere de alimente.

Pregatirea corecta a suportului, factor determinant pentru obtinerea unei pelicule performante, trebuia sa comporte urmatorele operatiuni:

Vopseaua poliuretanica pentru pardoseli se aplica in general prin roluire, dar poate fi aplicata si cu instalatii air-less de mare presiune.

Acest sistem poliuretanic pentru pardoseala poate fi folosit pentru orice suprafata din placi sau sape cimentice ori minerale, beton, mozaic, piatra decorativa, etc. Are performante de rezistenta foarte bune, care o recomanda pentru zonele de trafic intens sau solicitari mecanice, dar si in zonele de expunere la actiunea unor factori de natura chimica. Trebuie insa mentionat ca, pe langa caracteristicile de rezistenta, produsul are si un aspect decorativ superior si o etalare exceptionala, pentru folosirea in spatii de prezentare.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen, fara depuneri
Nevolatile % min. 60
Raport de amestecare gr. 1000 ÷ 250
Pot-life la 23°C Min. cca. 30
Consum specific g/mp/strat 140 - 170
Pelicula
Aspect   Continua, lucioasa
Timp mediu de uscare ore 12
Realizare parametri zile 7
Rezistenta la apa 500 ore buna, fara modificari
Rezistenta la ulei 48 ore buna, fara modificari

Comanda sau cere informatii:
Vopsea Poliuretanica
de Pardoseala “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea