CONSUM AMORSA DE PERETE ACRILICA “EMEX”

Amorsa acrilica - zugraveli lavabile “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Amorsa de perete pentru zugraveli

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Amorsa Acrilica de Perete “Emex” este intrebuintata pentru pregatirea suprafetelor interioare sau exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, pereti sau tavane de diverse structuri, in vederea acoperirii cu vopsele lavabile acrilice sau vinilice, atat de interior cat si de exterior. Nu se va utiliza pentru vopsele lavabile silicatice.
Se foloseste ca strat primar, pentru realizarea unei cat mai bune compatibilitati intre vopseaua lavabila si suportul de vopsit, ce va fi pregatit prin inchiderea porilor si fixarea suprafetei, indiferent de gradul de expunere la diversi factori contaminanti, rezistenta peliculei de protectie asigurate de aceasa amorsa fiind una superioara.
Plaja de suprafete compatibile este foarte mare si putem enumera:

  • Suprafetele de baza minerala ca beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
  • Alte suprafete de interes: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.

In cazul existentei igrasiei sau altor mucegaiuri chiar vechi, se va folosi in prealabil Sanitizantul “Emex Forte”.
In vederea unei pregatiri superioare a suportului pentru vopsire, maximizarea performantelor si a aspectului final al peliculei, se recomanda aplicarea impreuna cu Grund de Egalizare si Umplere Pori “Emex”.

Amorsa de Perete “Emex” este folosita in sistem cu orice vopsea lavabila acrilica. Putem enumera:

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Dezinfectant cu biocid
Dezinfectant pentru suprafete
Solutie antimicrobiana antimucegai
Amorsa antimicrobiana pentru zugraveli
Amorsa economica de perete
Amorsa siliconica pentru zugraveli
Solicita Informatii