CONSUM AMORSA DE PERETE ACRILICA “EMEX”

Amorsa acrilica - zugraveli lavabile “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Amorsa de perete pentru zugraveli

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Amorsa Acrilica de Perete “Emex” este un produs superior, pe baza de copolimeri acrilici de tip Latex si aditivi specifici, solubil in apa, pentru pregatirea suprafetelor de baza minerala, ca tencuieli sau gleturi, pentru suprafete interioare sau exterioare, in vederea acoperirii cu vopsele lavabile acrilice, vinilice sau vinil-versatate.
Se foloseste ca strat primar, pentru realizarea unei cat mai bune compatibilitati intre vopseaua lavabila si suportul de vopsit.
Se remarca prin puterea mare de penetrare a suportului si aderenta superioara, care asigura toate premisele pentru reducerea semnificativa a consumului de vopsea lavabila, si contribuie la performanta finala a peliculei.
Nefiind un produs antimicrobian, aceasta amorsa necesita folosirea unui produs antimucegai, din gama “Emex”, cum ar fi Sanitizantul Antimucegai “Emex Forte” pentru amplificarea rezistentei la igrasie, fungi, sau alte tipuri de microorganisme sau agenti microbieni.
Nu se va utiliza la acoperiri silicatice.
In vederea unei pregatiri superioare a suportului pentru vopsire, maximizarea performantelor si a aspectului final al peliculei, se recomanda aplicarea impreuna cu Grund de Egalizare si Umplere Pori “Emex”, iar in cazul existentei igrasiei sau altor mucegaiuri, chiar vechi, se va folosi in prealabil Sanitizantul “Emex Forte”.
Dintre suprafetele compatibile putem enumera: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat, etc.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Dezinfectant cu biocid
Dezinfectant pentru suprafete
Solutie antimicrobiana antimucegai
Amorsa antimicrobiana pentru zugraveli
Amorsa economica de perete
Amorsa siliconica pentru zugraveli
Solicita Informatii