CONSUM TENCUIALA DECORATIVA STRUCTURATA “EMEX”

Tencuiala decorativa “Emex Quartz Dekor”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Tencuiala decorativa “Emex Quartz Dekor”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Tencuiala Decorativa Structurata “Emex Quartz Dekor” este un produs superior, de larga utilizare, pe baza de copolimeri acrilo-stirenici, aditivi si fileri, cu adaos de cuart, granule de marmura de diverse marimi, pentru duritate si textura, special destinat finisarii superioare a tencuielilor cu aspect final de scoarta de copac, structurat, mat.
Are o aderenta foarte buna la suport si rezistenta mare la intemperii, si alti factori agresivi de mediu, fara deteriorarea aspectului in timp, cu o durata de viata de peste 10 ani. Fara sa fie un produs antimicrobian, contine agenti ecologici, de ultima generatie, ce asigura o buna rezistenta la fungi, mucegaiuri, alge, etc.
Poate fi utilizata cu succes si pentru interior, la o granulatie mai mica.
Tencuiala decorativa acrilica “Emex Quartz Dekor” se remarca in special prin rezistenta la inghet dupa aplicare si uscare, buna lavabilitate, rezistenta la intemperii si, desigur, permeabilitate la aer dar impermeabilitate la apa.
O conditie absolut necesara pentru obtinerea de rezultate performante, valabila si in cazul oricarei alte tencuieli decorative structurate, este pregatirea corecta a suprafetei-suport. Astfel, suprafetele vor fi, in mod obligatoriu, amorsate cu Grund de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli “Emex”, care are si rolul complementar de a crea puncte de ancora in vederea maririi aderentei tencuielii la suport, fapt ce asigura o buna rezistenta in timp.
Zonele atacate de mucegai sau fungi se vor trata cu Sanitizant Forte “Emex”.
Se va aplica un strat de fond cu Vopsea Superlavabila de Exterior “Emex”.
Aceasta tencuiala decorativa se fabrica in orice nuanta, conform cartelei de culori, sau poate fi colorata cu paste de colorare, fabricate sau recomandate de producator.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Tencuiala decorativa “Emex Aqua Protect”
Tencuiala siliconica de exterior “Emex”
Tencuiala de soclu mozaicata “Emex”
Tencuiala structurata “Bob de Orez”
Vopsea texturata calcio vecchio “Emex”
Tencuiala cu aspect periat “Emex”
Solicita Informatii