CONSUM TENCUIALA DECORATIVA STRUCTURATA “EMEX”

Tencuiala decorativa “Emex Quartz Dekor”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Tencuiala decorativa “Emex Quartz Dekor”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Tencuiala Decorativa Structurata “Emex Quartz Dekor” este folosita cu precadere pentru suprafete exterioare, la protejarea si acoperirea suprafetelor cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, avandu-se in vedere totodata obtinerea de efecte vizuale placute, de scoarta de copac. ≡ Click pentru exemplu.
Acest tip de tencuiala decorativa, cu aspect de scoarta de copac, este cel mai des utilizat in constructii si amenajari, datorita faptului ca are performante foarte bune, la un raport de calitate / pret excelent. Are intindere buna si aplicabilitate foarte facila. Poate fi folosita si la interior, pentru stalpi, coloane, alte ornamente si decoratiuni.
Este o tencuiala decorativa structurata acrilica rezistenta, care se preteaza chiar si pentru zonele expuse murdaririi in exces, grasimilor, umezelii, etc., fara a avea limitari geografice (ex: zone montane sau expuse la ceata salina). Contine substante hidrofobizante care nu permit umezirea suportului in profunzime.
Desi, in general, ca substrat sunt folosite tencuieli cimentice moderne, pentru aplicare sunt agreate majoritatea suprafetelor de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, azbociment.
O conditie absolut necesara pentru obtinerea de rezultate performante, valabila si in cazul oricarei alte tencuieli decorative structurate, este pregatirea corecta a suprafetei-suport. Astfel, suprafetele vor fi, in mod obligatoriu, amorsate cu Grund de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli “Emex”, care are si rolul complementar de a crea puncte de ancora in vederea maririi aderentei tencuielii la suport, fapt ce asigura o buna rezistenta in timp.
In cazul in care exista zone atacate de mucegai sau fungi, acestea vor fi tratate cu Sanitizant Forte “Emex”.
De asemeni, se va aplica un prim strat de Vopsea Superlavabila de Exterior “Emex”, ca strat de fond.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Tencuiala decorativa “Emex Aqua Protect”
Tencuiala siliconica de exterior “Emex”
Tencuiala marmorata mozaicata “Emex”
Tencuiala structurata “Bob de Orez”
Vopsea texturata calcio vecchio “Emex”
Tencuiala cu aspect periat “Emex”
Solicita Informatii