CONSUM VOPSEA DE ACOPERIS TIGLA SI AZBOCIMENT “EMEX”

Vopsea de acoperis tigla si azbociment “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea acoperisuri din placi fibrociment

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea de Tigla si Azbociment “Emex” - un produs solubil in apa, cu emisii COV sub limitele admise, pe baza de rasini acrilice pure, aditivi specifici, fileri si pigmenti, cu proprietati superioare de pelicula, special destinat protejarii si decorarii, prin vopsire, a placilor de tigla sau azbociment, dar si alte suprafete din materiale minerale.
O caracteristica speciala a acestui produs este aceea ca se poate aplica direct pe placile de tigla iesite din cuptor, la o temperatura de cca. 55°C, cu un timp de uscare de aproximativ 4 - 5 minute.
Acest tip de vopsea de acoperis se fabrica in 5 culori standard. Se poate colora si in alte nuante.
Datorita proprietatilor sale superioare atat de produs cat si de pelicula, dar mai ales datorita rezistentei deosebite la radiatiile UV, la intemperii sau alti factori de mediu, este recomandata cu precadere pentru protejarea si finisarea acoperisurilor din tigla de beton sau azbociment.
Se poate utiliza si pentru tigla ceramica, dupa aditivarea produsului, industrial, in timpul procesarii, cu promotori de adeziune cu functie dedicata, care vor optimiza priza la suprafata-suport, maximizand aderenta.
Aceasta vopsea de acoperis poate fi spalata, si este foarte greu afectata de murdarire, sau ploi, beneficiind de o rezistenta ridicata la factori de mediu ca: variatii de temperatura, cicluri de inghet-dezghet, intemperii si radiatii UV.
In cazul aplicarii pe suporturi altele decat tigla din beton uscata, sau aflata pe fluxul de productie, la iesirea din cuptor (la o temperatura de cca. 55°C), suprafetele vor fi pregatite, in mod obligatoriu, prealabil vopsirii, cu Amorsa Acrilica “Emex”, sau cu Amorsa Antimucegai “Emex”. In cazul in care exista zone atacate de diverse mucegaiuri, chiar si in stadii doar incipiente, sau expuse acestui risc, acestea vor fi tratate cu Sanitizant “Emex Forte”

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea impermeabilizare beton
Vopsea acrilica apa “Emex Supramet”
Membrana hidroizolanta elastica
Lac de piatra solubil in apa “Emex AQS”
Vopsea elastomerica exterior cauciucata
Lac protectie beton “Emex Mineral Protect”
Solicita Informatii