CONSUM VOPSEA ACRILICA PENTRU MOBILA “EMEX”

Vopsea de mobila diluabila cu apa “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea mobila solubila apa “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Acrilica pentru Mobila “Emex” - un produs monocomponent, profesional, cu continut COV scazut, pe baza de rasini acrilice pure, solubile in apa, pigmenti, ceruri pentru duritate si luciu, si aditivi speciali, folosit ca strat final in sisteme de protectie si decorare superioara a mobilei, a pieselor de mobilier sau a altor suporturi din lemn prelucrat, situate la interior, nefiind indicat pentru suporturi de exterior.
Se caracterizeaza prin aderenta deosebita la suport, rezistenta la patare: cerneala, cafea, fructe, etc., rezistenta foarte buna la UV si uzura, etalare superioara, rezistenta mare la produse alimentare, solutii de curatare sau chimice generale, cu performante foarte bune de protejare, dar si de decorare a lemnului.
Poate fi realizat, ca alternativa, si in variante de mat sau semi-lucios, pastrand caracteristicile de performanta in totalitate.
Produsul este foarte rezistent la produse alimentare sau chimice generale, fapt care il recomanda pentru vopsirea de bucatarii, mese, zone expuse la murdarire in exces,.
Se poate folosi cu rezultate foarte bune pentru orice suprafata din lemn ca: mobila sau mobilier din lemn, lambriuri, pervazuri, panouri, grinzi, placaj, panel, osb, mdf, placi prefabricate sau orice alte suprafete din lemn, cu conditia unei corecte pregatiri a suportului.
Aplicarea nu se va face decat dupa uscarea totala si desprafuirea corecta a suprafetei.
In cazul in care protectia anterioara este intr-o stare foarte buna, fara exfolieri, basicari sau crapaturi, atunci se va aplica doar o slefuire, care sa asigure degresarea si o buna aderenta, iar dupa efectuarea de teste de compatibilitate, care sunt obligatorii in acest caz, se poate trece la vopsire.
Produsul se poate nuanta in orice culoare RAL, la comanda.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea pentru mobila poliuretanica “Emex”
Lac de mobila poliuretanic “Emex”
Lac uretanizat de parchet “Emex”
Lac pentru mobila solubil in apa “Emex”
Vopsea poliuretanica ambarcatiuni “Emex”
Lac de Exterior “Emex UV Shield”
Solicita Informatii