CONSUM VOPSEA ACRILICA PENTRU MOBILA “EMEX”

Vopsea de mobila diluabila cu apa “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea mobila solubila apa “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Destinatia de utilizare pentru Vopsea de Mobila pe Baza de Apa “Emex” este finisarea decorativa moderna, si protejarea mobilierului sau elementelor din lemn, realizate industrial sau artizanal, la interior sau la exterior.
Produsul este foarte rezistent la produse alimentare sau chimice generale, fapt care il recomanda pentru vopsirea de bucatarii, mese, zone expuse la murdarire in exces, sau exploatate intens.
Se poate folosi cu rezultate foarte bune pentru orice suprafata din lemn ca: mobilier artizanal din lemn, de interior sau de gradina, lambriuri, sageac-uri, pervazuri, panouri, placaj, panel, osb, placi din lemn, alte suprafete lemnoase.

Modul de pregatire a suportului, inaintea aplicarii, este determinant pentru asigurarea calitatii finale a peliculei. Aceasta pregatire trebuie sa acopere un minim de operatii obligatorii, dintre care enumeram:

Produsul nu se recomanda a fi aplicat pe suprafete metalice, in special neferoase ca aluminiu, cupru, inox, etc., zidarii sau materiale plastice, indiferent de natura acestora.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea pentru mobila poliuretanica “Emex”
Lac de mobila poliuretanic “Emex”
Lac uretanic de parchet “Emex”
Lac pentru mobila solubil in apa “Emex”
Vopsea poliuretanica ambarcatiuni “Emex”
Lac de Exterior “Emex UV Shield”
Solicita Informatii