CONSUM VOPSEA ACRILICA BAZA APA “EMEX SUPRAMET”

Vopsea pentru metal solubila in apa

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea acrilica apa “Emex Supramet”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Solubila in Apa pentru Metal “Emex Supramet” - este destinata folosirii profesionale, in vederea decorarii de calitate superioara si a protejarii, impotriva factorilor de mediu sau a agentilor corozivi, a suprafetelor interioare sau exterioare, cu precadere metalice, dar fara a se limita la acestea.
Prezinta o aderenta foarte ridicata, o etalare de exceptie si o rezistenta foarte mare, pe majoritatea tipurilor de suprafete metalice, surclasand in performante vopselele conventionale, diluabile cu solventi organici, in conditiile in care impactul fata de mediu este unul minor, datorita emisiilor COV scazute.

Chiar daca nu are restrictii de aplicare si poate fi folosita pe o gama foarte larga de suporturi, vopseaua acrilica solubila in apa a fost conceputa si este recomandata pentru protejarea si finisarea suprafetelor interioare sau exterioare din metal, ca: tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, scene, grinzi, standuri si copertine metalice, elemente inferioare de caroserie auto, etc.

Intocmai ca si in cazul celorlalte vopsele, pregatirea suprafetei reprezinta o etapa foarte importanta. Pentru obtinerea de performante cat mai ridicate, sunt necesare cel putin urmatoarele operatiuni:

  • Este recomandata pentru protejarea elementelor de constructii supraterane.
  • Nu se recomanda pentru tabla zincata noua, cupru sau inox.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea acoperisuri din placi fibrociment
Vopsea hidroizolanta acoperis si piscina
Lac protectie beton “Emex Mineral Protect”
Vopsea universala “Emex Spectrum”
Grund anticoroziv “Emex AQ Eco”
Vopsea antifonica insonorizanta “Emex”
Solicita Informatii