CONSUM VOPSEA ACRILICA BAZA APA “EMEX SUPRAMET”

Vopsea pentru metal solubila in apa

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea acrilica apa “Emex Supramet”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Acrilica pe Baza de Apa pentru Metal “Emex Supramet” - este un produs profesional, solubil in apa, pe baza de polimeri acrilici modificati, destinat, in principal, aplicarii pe metale, cu rezistente deosebite la factorii de mediu sau agenti corozivi, cu foarte buna aderenta si rezistenta la uzura si imbatranire.
Caracteristicile de varf ale acestei vopsele pentru metal, diluabile cu apa, ce depasesc toate performantele majoritatii vopselelor conventionale, permit utilizarea acesteia pentru suporturi metalice, la exterior sau interior, cu performante de pelicula excelente, ce se pastreaza pe timp indelungat.
Singura conditie obligatorie este atenta pregatire a suprafetei si conditionarea vopselei la temperatura ambianta inainte de aplicare.
Este destinata folosirii profesionale, in vederea decorarii de calitate superioara si a protejarii, impotriva factorilor de mediu sau a agentilor corozivi, a suprafetelor interioare sau exterioare, cu precadere metalice, dar fara a se limita la acestea.
Prezinta aderenta ridicata, etalare de exceptie si rezistenta foarte mare, pe majoritatea tipurilor de suprafete metalice, surclasand in performante vopselele conventionale, diluabile cu solventi organici, in conditiile in care impactul fata de mediu este unul minor, datorita emisiilor COV scazute.
Vopseaua acrilica solubila in apa poate fi folosita pe o gama foarte larga de suporturi, a fost conceputa si este recomandata pentru protejarea si finisarea suprafetelor interioare sau exterioare din metal, ca: tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, scene, grinzi, standuri si copertine metalice, elemente inferioare de caroserie auto, etc.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea acoperisuri din placi fibrociment
Vopsea impermeabilizare beton
Lac protectie beton “Emex Mineral Protect”
Vopsea universala “Emex Spectrum”
Grund anticoroziv “Emex AQ Eco”
Vopsea antifonica insonorizanta “Emex”
Solicita Informatii