MEMBRANA CAUCIUCATA HIDROIZOLANTA “SUPRA MX”

Membrana hidroizolanta “Emex Supra MX”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Membrana hidroizolanta elastica

Categorii: Produse Hidrosolubile
Pret: 472.43Ron/ Bidon 20 Kg
Pretul include TVA
Preturi pentru culorile standard, din lista. Alte culori, la comanda, doar cu pigmenti compatibili, in max. 3 zile de la lansare. Pretul acestora va diferi, in functie de nuanta.
-->
Vezi cos
5 /5

11

Membrana Cauciucata Elastomerica “Emex Supra MX” este un produs profesional, monocomponent, pe baza de polimeri acrilici puri, de ultima generatie, in dispersie apoasa, pigmenti, aditivi si fileri, cu emisii COV minime, datorita absentei solventilor. Face parte din gama de hidroizolatii acrilice, denumite in general cauciuc lichid pentru hidroizolatii. Dupa aplicare formeaza un strat cauciucat, impermeabil, cu aderenta excelenta la suport. Se remarca prin elasticitate deosebita, cu o mare capacitate de adaptare la orice tip de contractie sau dilatare, dar si la vibratii, trepidatii, zgomote de intensitate mare, miscari tectonice, etc., fara riscul de a se crapa. Totodata permite o corectare semnificativa a fisurilor din suporturile de beton. Are o plaja de stabilitate termica intre -20°C si +60°C.
Prezinta rezistenta excelenta la actiunea factorilor distructivi de mediu: intemperii, variatii de temperatura, cicluri de inghet/ dezghet, radiatii UV, saruri atmosferice, apa sau umiditate in exces, ploi acide sau murdare, etc.
Prezinta o foarte buna aderenta pe suporturi cum ar fi: metal, beton, lemn, tabla zincata, tigla, membrane bituminoase sau poliuretanice, polistiren, alte suporturi minerale, etc.
Nu contine solventi, grudron sau alte materii prime inflamabile.

Culoarea de baza pentru aceasta membrana gen cauciuc lichid este alb dar se poate nuanta doar industrial in culori standard: gri, crem, maro, rosu-oxid, verde pastel, sau alte culori ce au la baza pigmenti anorganici.

Caracteristici principale:

 • aderenta ridicata la diverse suporturi;
 • produs hidroizolant si impermeabilizant;
 • rezistenta mare la umiditate sau imersie;
 • dupa uscare etanseaza si opreste infiltratiile;
 • permeabilitate la aer sau vapori;
 • elasticitate excelenta;
 • rezistenta buna la tractiune;
 • etalare foarte buna;
 • realizeaza o bariera efectiva impotriva apei;
 • rezistenta deosebita la murdarire;
 • stabilitate mare in timp;
 • stabilitate mare la socuri termice;
 • plaja de stabilitate: -20°C si +60°C;
 • flexibilitate la temperatura scazuta;

Membrana Cauciucata Hidroizolanta “Emex Supra MX” desi un produs de utilizare profesionala, este usor de folosit, si nu necesita o pregatire speciala a personalului; necesita insa atentie sporita la pregatirea de aplicare, atat a produsului cat si a suportului, dar si la conditiile de aplicare care trebuiesc respectate intocmai.
Domeniul de aplicabilitate este foarte vast, si acopera practic orice utilizare ce vizeaza protectia cladirilor, atat orizontal cat si vertical, in vederea impermeabilizarii sau a hidroizolarii usoare.
Nu este recomandata pentru zone cu trafic foarte intens, sau pentru hidroizolatii grele, cum ar fi la poduri.
Este una dintre metodele revolutionare de protectie impotriva infiltratiilor de apa, care prezinta avantajul unui timp scurt de uscare, impermeabilizare excelenta a suportului, stabilitate fara modificarea aspectului sau proprietatilor intre -20°C si +60°C, precum si o elasticitate de circa 230%. Astfel, este recomandata cu precadere pentru:

Se poate aplica atat pe orizontala cat si pe verticala, cu respectarea cerintelor de pregatire a suportului. Astfel:

Membrana Cauciucata Elastomerica “Emex Supra MX” se poate aplica cu trafaleti cu par scurt, sau cu instrumente specializate de intindere. Este posibila si vopsirea airless, la presiuni mari.
Reglarea vascozitatii, daca este necesara, se va face doar cu apa.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen, tixotrop
Densitategr/cmc1,50 ± 0,05
Nevolatile%82
Putere de acoperireNr. straturi1 - 2
pH-8 - 9
Consum specificg/mp/stratCca. 1.000
Pelicula
Aspect Cauciucata, mata
Timp mediu de uscareore6
Uscare in profunzimeore24
Impermeabilitate la apazilemin. 7
Cicluri inghet/ dezghet60fara modificari
Cautari similare
Vopsea elastomerica exterior cauciucata
Pardoseala elastica poliuretanica “Emex”
Vopsea hidroizolanta acoperis si piscina
Vopsea poliuretanica hidroizolanta
Vopsea acoperisuri din placi fibrociment
Membrana lichida hidroizolanta
Solicita Informatii