CONSUM LAC IMPERMEABILIZANT “EMEX MINERAL PROTECT”

Lac de protectie beton cu xilani “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Lac protectie beton “Emex Mineral Protect”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Lacul de Protectie “Emex Mineral Protect” are perfecta compatibilitate cu apa, cu care de altfel se si poate dilua, pentru a forma pelicule performante, care sa asigure o buna protectie atat impotriva intemperiilor, cat si a sarurilor chimice prezente in atmosfera, protejand suporturile din beton sau alte materiale cimentice.
Are un comportament hidrofob, in special datorita “efectului de Lotus”, care nu permite apei sa intervina direct asupra suportului, actionand ca un puternic protector la actiunea factorilor de mediu si a contaminantilor atmosferici, pastrand insa aspectul natural al suprafetelor. Este destinat, de asemeni, fixarii suporturilor cimentice sau din beton.
Produsul are o mare putere de penetrare si rezistenta la intemperii, umiditate sau infiltratii ale apei pe suprafetele veriticale sau in panta ale cladirilor, asigurand prevenirea eroziunii datorate factorilor de mediu. Datorita formularii avansate, acest lac, fara a contine substante biocide, asigura o buna protectie microbiana.
Acest tip de lac de protectie este recomandat pentru protejarea peretilor din beton supraterani, situati in special la exterior, impotriva actiunii umezelii, murdariei si a degradarii. Produsul poate fi insa aplicat pe orice tip de substrat cimentic sau mineral, pentru a conferi o protectie specifica sporita, impotriva actiunii umiditatii, a sarurilor corozive prezente in atmosfera, si a intemperiilor, pastrand in totalitate aspectul texturii suportului.
Pentru o corecta aplicare sunt necesare, desigur, operatiuni de pregatire a suprafetelor, care sa asigure o deplina performanta a produsului, astfel:

Lacul de Protectie Beton “Emex Mineral Protect” nu este destinat pentru efectuarea de hidroizolatii, indiferent de natura acestora, lacul avand doar un rol de protectie de suprafata.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea acoperisuri din placi fibrociment
Vopsea universala “Emex Spectrum”
Lac de piatra solubil in apa “Emex AQS”
Solutie hidrofobizare beton “Emex Concrete”
Vopsea acrilica apa “Emex Supramet”
Vopsea hidroizolanta acoperis si piscina
Solicita Informatii