CONSUM LAC IMPERMEABILIZANT “EMEX MINERAL PROTECT”

Lac de protectie beton cu xilani “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Lac protectie beton “Emex Mineral Protect”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Lac de Protectie pentru Beton “Emex Mineral Protect” - produs special de protectie, cu emisii de COV reduse, pe baza de rasini acrilice pure, diluabile cu apa, aditivi speciali si agenti de hidrofobizare de tip xilan.
Produsul este destinat fixarii betonului, sau in general a suprafetelor cimentice, si protejarii acestora impotriva intemperiilor si a sarurilor din atmosfera, pastrand totodata aspectul natural al acestora.
Produsul are o buna putere de penetrare si rezistenta la intemperii sau expunere la umiditate, pe suprafete verticale sau in panta, asigurand prevenirea efectelor de eroziune datorate acestora. Contine agenti de inhibare a fungilor, fara biocizi, pentru protectia impotriva mucegaiurilor.
Produsul nu este un inlocuitor al lacurilor pentru beton amprentat. Are o rezistenta limitata la trafic intens.
Are perfecta compatibilitate cu apa, cu care de altfel se si poate dilua, pentru a forma pelicule performante, care sa asigure o buna protectie atat impotriva intemperiilor, cat si a sarurilor chimice prezente in atmosfera, protejand suporturile din beton sau alte materiale cimentice.
Are un comportament hidrofob, in special datorita “efectului de Lotus”, care nu permite apei sa intervina direct asupra suportului, actionand ca un puternic protector la actiunea factorilor de mediu si a contaminantilor atmosferici, pastrand insa aspectul natural al suprafetelor. Este destinat, de asemenea, fixarii suporturilor cimentice sau din beton.
Produsul are o mare putere de penetrare si rezistenta la intemperii, umiditate sau infiltratii ale apei pe suprafetele verticale sau in panta ale cladirilor, asigurand prevenirea eroziunii datorate factorilor de mediu. Datorita formularii avansate, acest lac, fara a contine substante biocide, asigura o buna protectie microbiana.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea acoperisuri din placi fibrociment
Vopsea universala “Emex Spectrum”
Lac de piatra solubil in apa “Emex AQS”
Vopsea acrilica apa “Emex Supramet”
Vopsea impermeabilizare beton
Solutie hidrofobizare “Emex Concrete”
Solicita Informatii