VOPSEA UNIVERSALA ACRILICA “EMEX SPECTRUM”

Vopsea universala acrilica “Emex Spectrum”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Vopsea universala “Emex Spectrum”

Categorii: Produse Hidrosolubile
Pret: 196.85Ron/ Bidon 4 Kg
Pretul include TVA
Preturi pentru culorile standard, din lista. Culori RAL se produc doar pe comanda, in max. 3 zile de la lansarea comenzii ferme. Pretul acestora va diferi, in functie de nuanta.
-->
Vezi cos
5.00 /5

6

Vopsea Acrilica Universala pe Baza de Apa “Emex Spectrum” este un produs monocomponent, profesional, cu un spectru larg de aplicatii, cu emisii COV sub limitele admise international, pe baza de rasini sintetice speciale, diluabile cu apa, cu adaos de pigmenti, aditivi si fileri performanti.
Pelicula finala este usor elastica, prezinta rezistente superioare la factorii de mediu si o foarte buna aderenta la diverse suporturi ca: zidarie, lemn, metal, plastic, etc. Aceste caracteristici permit utilizarea acestei vopsele, cu rezultate foarte bune, pentru majoritatea aplicatiilor de interior sau exterior. Aceste caracteristici permit utilizarea vopselei, cu rezultate excelente, pe majoritatea suporturilor de interior sau exterior.

Poate fi nuantata de producator in orice culoare din paletar, solicitata de beneficiar.

Caracteristici principale:

 • Putere mare de acoperire;
 • Aderenta mare la diverse suporturi;
 • Colorabila in orice nuanta;
 • Aplicare si intretinere usoara;
 • Timp de uscare redus;
 • Durabilitate indelungata;
 • Rezistenta la factori de mediu;
 • Rezistenta la cicluri inghet-dezghet;
 • Rezistenta la medii usor acide sau alcaline;
 • Rezistenta la fungi si alti agenti microbieni;
 • Durabilitate indelungata;
 • Rezistenta la UV;
 • Emisii reduse de COV.

Vopsea Universala Acrilica “Emex Spectrum” - este destinata folosirii profesionale in vederea protejarii impotriva factorilor de mediu, si decorarii de calitate superioara a suprafetelor interioare sau exterioare. Prezinta aderenta foarte buna, etalare de exceptie rezistenta superioara, dar si durabilitate indelungata, cu aplicabilitate pe majoritatea tipurilor de suporturi, minerale, din metal, lemn, sau chiar plastic, situate suprateran.

Aceasta vopsea solubila in apa este recomandata pentru protejarea si finisarea suporturilor din materiale ca:

 • materiale minerale: beton, zidarie, piatra, caramizi, boltari, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi organice sau minerale, uscate, compacte si absorbante;
 • metal: tevi, tabla, stalpi, containere etc.;
 • material plastic: usi, glafuri, polietilena, polipropilena, PVC, etc.;
 • alte materiale: placaj, panel, panza, carton, polistiren expandat, orice suprafete din lemn, etc.

Inainte de aplicarea Vopselei Acrilice “Emex Spectrum”, se va pregati suportul prin inlaturarea oricaror urme de contaminanti ca: urme de grasime, uleiuri, adezivi, etc., straturi anterioare de lacuri sau vopsele, pete sau orice alte elemente care ar putea influenta negativ rezultatele vopsirii.
Suprafata va fi curatata, dupa caz, pana la suportul de baza, iar in cazul suprafetelor metalice la luciu metalic, preferabil prin sablare, sau folosind Pasta pentru Decapare “Emex CM Cleaner”, ori alte mijloace chimice, mecanice sau manuale, necesare pentru indeplinirea acestei operatiuni.
In cazul suprafetelor minerale, acestea este recomandabil, sa fie fi tratate cu Sanitizant “Emex Forte”, pentru evitarea aparitiei igrasiei, sau eliminarea acesteia, daca este deja prezenta.
Pentru suprafetele metalice, se va lua in calcul tratarea suportului cu Grundul Anticoroziv Hidrosolubil “Emex AQ Eco”, probabil cel mai potrivit pentru acesasta aplicatie. Alternativ se poate utiliza Convertor de Rugina “Emex Oxifer”, care va fixa si inactiva rugina de pe suportul metalic, eliminanad astfel necesitatea utilizarii grundului.

Cu toate ca nu exista conditionari stricte privitoare la materialul suportului, aceasta vopsea nu va fi folosita pe tabla galvanizata noua, sau pe inox, fara teste prealabile de aderenta si compatibilitate.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen, tixotrop
Densitategr/cmc1,05 ± 0,05
Putere de acoperireNr. straturi1 - 2
pH-7 - 9
Consum specificg/mp/strat130 - 180
Pelicula
AspectContinua, fara defecte
Timp mediu de uscareore2
Uscare in profunzimeore6
Rezistenta la apaoremin. 200
Rezistenta la UV30 orefara modificari cromatice
Cautari similare
Vopsea acoperisuri din placi fibrociment
Lac protectie beton “Emex Mineral Protect”
Vopsea impermeabilizare beton
Vopsea acrilica apa “Emex Supramet”
Vopsea antifonica insonorizanta “Emex”
Lac de piatra solubil in apa “Emex AQS”
Solicita Informatii