CONSUM VOPSEA UNIVERSALA ACRILICA “EMEX SPECTRUM”

Vopsea universala acrilica “Emex Spectrum”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea universala “Emex Spectrum”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Acrilica Universala pe Baza de Apa “Emex Spectrum” este un produs profesional, monocomponent, cu un spectru larg de aplicatii, cu emisii COV sub limitele admise international, pe baza de rasini sintetice speciale, diluabile cu apa, cu adaos de pigmenti, aditivi si fileri performanti.
Pelicula finala este usor elastica, prezinta rezistente superioare la factorii de mediu si o foarte buna aderenta la diverse suporturi ca: zidarie, lemn, metal, plastic, etc. Aceste caracteristici permit utilizarea acestei vopsele, cu rezultate foarte bune, pentru majoritatea aplicatiilor de interior sau exterior. Aceste caracteristici permit utilizarea vopselei, cu rezultate excelente, pe majoritatea suporturilor de interior sau exterior.
Inainte de aplicarea Vopselei Acrilice “Emex Spectrum”, se va pregati suportul prin inlaturarea oricaror urme de contaminanti ca: urme de grasime, uleiuri, adezivi, etc., straturi anterioare de lacuri sau vopsele, pete sau orice alte elemente care ar putea influenta negativ rezultatele vopsirii.
Suprafata va fi curatata, dupa caz, pana la suportul de baza, iar in cazul suprafetelor metalice la luciu metalic, prin sablare, folosind Pasta pentru Decapare “Emex CM Cleaner” sau prin alte mijloace chimice, mecanice sau manuale.
In cazul suprafetelor minerale, acestea este recomandabil, sa fie fi tratate cu Sanitizant “Emex Forte”, pentru evitarea aparitiei igrasiei, sau eliminarea acesteia, daca este deja prezenta.
Pentru suprafetele metalice, se va lua in calcul tratarea suportului cu Grundul Anticoroziv Hidrosolubil “Emex AQ Eco”. Alternativ se poate utiliza Convertor de Rugina “Emex Oxifer”, care va fixa si inactiva rugina de pe suportul metalic, eliminanad astfel necesitatea utilizarii grundului.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea acoperisuri din placi fibrociment
Lac protectie beton “Emex Mineral Protect”
Vopsea impermeabilizare beton
Vopsea acrilica apa “Emex Supramet”
Vopsea antifonica insonorizanta “Emex”
Lac de piatra solubil in apa “Emex AQS”
Solicita Informatii