CONSUM VOPSEA UNIVERSALA ACRILICA “EMEX SPECTRUM”

Vopsea universala acrilica “Emex Spectrum”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea universala “Emex Spectrum”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Universala Acrilica “Emex Spectrum” - este destinata folosirii profesionale in vederea protejarii impotriva factorilor de mediu, si decorarii de calitate superioara a suprafetelor interioare sau exterioare. Prezinta aderenta foarte ridicata, etalare de exceptie rezistenta superioara, dar si durabilitate indelungata, cu aplicabilitate pe majoritatea tipurilor de suporturi, minerale, din metal sau lemn, situate suprateran.

Aceasta vopsea solubila in apa este recomandata pentru protejarea si finisarea suporturilor din materiale ca:

  • materiale minerale: beton, zidarie, piatra, caramizi, boltari, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi organice sau minerale, uscate, compacte si absorbante;
  • metal: tevi, tabla, stalpi, containere etc.;
  • material plastic: usi, glafuri, polietilena, polipropilena, PVC, etc.;
  • alte materiale: placaj, panel, panza, carton, polistiren expandat, orice suprafete din lemn, etc.

Inainte de aplicarea Vopselei Acrilice “Emex Spectrum”, se va pregati suportul prin inlaturarea oricaror urme de contaminanti ca urme de grasime, uleiuri, adezivi, etc., straturi anterioare de lacuri sau vopsele, pete sau elemente care ar putea influenta negativ rezultatele vopsirii.
Suprafata va fi curatata, dupa caz, pana la baza (la luciu metalic, preferabil prin sablare, in cazul suprafetelor metalice), folosind Pasta pentru Decapare “Emex CM Cleaner” sau Pasta Decapanta “Emex PC ECO”, sau alte mijloace chimice, mecanice sau manuale, necesare pentru indeplinirea acestei operatiuni.
In cazul suprafetelor minerale, acestea este recomandabil, sa fie fi tratate cu Sanitizant “Emex Forte”, pentru evitarea aparitiei igrasiei, sau eliminarea acesteia, daca este deja prezenta.
Pentru suprafetele metalice, se va lua in calcul tratarea suportului cu Grundul Anticoroziv Hidrosolubil “Emex AQ Eco”, probabil cel mai potrivit pentru acesasta aplicatie. Alternativ se poate utiliza Convertor de Rugina “Emex Oxifer”, care va fixa si inactiva rugina de pe suportul metalic, eliminanad astfel necesitatea utilizarii grundului.

Cu toate ca nu exista conditionari stricte privitoare la materialul suportului, aceasta vopsea nu va fi folosita pe tabla galvanizata noua, sau pe inox, fara teste prealabile de aderenta si compatibilitate.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea acoperisuri din placi fibrociment
Lac protectie beton “Emex Mineral Protect”
Vopsea impermeabilizare beton
Vopsea acrilica apa “Emex Supramet”
Vopsea antifonica insonorizanta “Emex”
Lac de piatra solubil in apa “Emex AQS”
Solicita Informatii