CONSUM HIDROFOBIZANT BETON “EMEX CONCRETE”

Hidrofobizant pentru beton “Emex Concrete”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Solutie hidrofobizare “Emex Concrete”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Solutia de Impregnare pentru Hidrofobizare Beton “Emex Concrete” este un produs de protectie, de utilizare profesionala, pe baza de xilani, diluabil cu apa, pentru protectia impotriva sarurilor din atmosfera. Pastreaza aspectul si culoarea initiala a suportului. Se aplica doar pe suporturi verticale sau inclinate. Nu se va utiliza pentru hidroizolatii sau pentru pardoseli.
Este recomandat pentru conferirea de proprietati hidrofobe betonului, betonului armat si in general suprafetelor minerale, crescand semnificativ durata de viata a acestora si permitand structurii sa respire.
Aceasta solutie asigura o mare putere de penetrare si o actiune eficienta de reducere a permeabilitatii suportului fata de apa sau umezeala, si de marire a rezistentei fata de infiltrarea sarurilor si fata de efectele de oxidare.
Este perfect transparent, fara a realiza efect de ud. Pastreaza aspectul initial al suportului.
Cu putere mare de penetrare (pana la 10 mm) este destinat suprafetelor din beton, ciment sau alte materiale de baza minerala, in vederea atribuirii de proprietati de prezervare impotriva apei, a umezelii, a sarurilor sau altor substante corozive prezente in atmosfera, prevenind efectele de oxidare, care in timp pot afecta materialul de structura, ducand pana la exfoliere.
Solutia este recomandata pentru protejarea suprafetelor supraterane, verticale ori inclinate, impotriva umezelii si a degradarii, impotriva ploii cu vant sau a patrunderii agentilor clorurati.
Suprafetele de destinatie beneficiare ale acestui produs, sunt: betoane si zidarii din caramida, panouri din beton, fatade prefabricate, piatra naturala sau artificiala, blocuri de piatra, pavele din beton, etc.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Membrana Hidroizolanta Piscine
Amorsa de perete pentru zugraveli
Amorsa antimicrobiana pentru zugraveli
Amorsa siliconica pentru zugraveli
Solutie antimicrobiana antimucegai
Dezinfectant pentru suprafete
Solicita Informatii