CONSUM MEMBRANA CAUCIUCATA HIDROIZOLANTA “SUPRA MX”

Membrana hidroizolanta “Emex Supra MX”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Membrana hidroizolanta elastica

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Membrana Cauciucata Elastomerica “Emex Supra MX” este un produs profesional, monocomponent, pe baza de polimeri acrilici puri, de ultima generatie, in dispersie apoasa, pigmenti, aditivi si fileri, cu emisii COV minime, datorita absentei solventilor. Dupa aplicare formeaza un strat cauciucat, impermeabil, cu aderenta excelenta la suport. Se remarca prin elasticitate deosebita, cu o mare capacitate de adaptare la orice tip de contractie sau dilatare, dar si la vibratii, trepidatii, zgomote de intensitate mare, miscari tectonice, etc., fara riscul de a se crapa. Totodata permite o corectare semnificativa a fisurilor din suporturile de beton.
Prezinta rezistenta excelenta la actiunea factorilor distructivi de mediu: intemperii, variatii de temperatura, cicluri de inghet/ dezghet, radiatii UV, saruri atmosferice, apa sau umiditate in exces, ploi acide sau murdare, etc.
Prezinta o foarte buna aderenta pe suporturi cum ar fi: metal, beton, lemn, membrane bituminoase sau poliuretanice, polistiren, tabla zincata, tigla, alte suporturi minerale, etc.
Nu contine solventi, gudron sau alte materii prime inflamabile.
Domeniul de aplicabilitate este foarte vast, si acopera practic orice utilizare ce vizeaza protectia cladirilor, atat orizontal cat si vertical, in vederea impermeabilizarii sau a hidroizolarii usoare.
Nu este recomandata pentru zone cu trafic foarte intens, sau pentru hidroizolatii grele, cum ar fi la poduri.
Este una dintre metodele revolutionare de protectie impotriva infiltratiilor de apa, care prezinta avantajul unui timp scurt de uscare, impermeabilizare excelenta a suportului, stabilitate fara modificarea aspectului sau proprietatilor intre -20°C si +60°C, precum si o elasticitate de circa 230%.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Membrana Hidroizolanta Piscine
Vopsea elastomerica exterior cauciucata
Vopsea impermeabilizare beton
Vopsea poliuretanica hidroizolanta
Vopsea acoperisuri din placi fibrociment
Membrana hidroizolanta bicomponenta
Solicita Informatii