CONSUM LAC ACRILIC PENTRU PIATRA “EMEX AQS”

Lac de piatra solubil in apa “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Lac de piatra solubil in apa “Emex AQS”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Lacul Acrilic de Piatra “Emex AQS”, cu solubilitate totala in apa, este utilizat in scopul protejarii de suprafata si de adancime a suporturilor din piatra, ca: piatra de rau, piatra cioplita, roca de orice gen prelucrata pentru utilizarea in constructii, sisturi, etc., dar si suporturi din beton, asigurand totodata un aspect decorativ placut.
Produsul poate fi folosit cu aceleasi bune rezultate si pe diverse alte suprafete cum ar fi: caramida sau caramida aparenta, zidarii de ciment, tencuieli sau conglomerate minerale ca, de altfel, orice suprafata de natura minerala.
Nu este deloc recomandat pentru suprafete din lemn, indiferent de destinatia si amplasarea acestora.

Intocmai ca si in cazul oricaror alte lacuri, si acesta va fi utilizat numai dupa indeplinirea operatiunilor de pregatire a suprafetei, care constau, ca pachet minimal, in urmatoarele:

Pentru realizarea unei bune protectii, mai ales la factorii de mediu, si a unui grad corespunzator de luciu, se vor aplica minim doua straturi de lac acrilic pentru piatra.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Lac de piatra in solvent “Emex WS”
Lac protectie beton “Emex LS Patio”
Lac uretanic de parchet “Emex”
Lac pentru mobila solubil in apa “Emex”
Lac de Exterior “Emex UV Shield”
Solicita Informatii