CONSUM LAC ACRILIC PENTRU PIATRA “EMEX AQS”

Lac de piatra solubil in apa “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Lac de piatra solubil in apa “Emex AQS”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Lac Acrilic pentru Piatra “Emex AQS” - un produs superior, monocomponent, fabricat pe baza de rasini acrilice pure, diluabile cu apa, hidrofobizanti si alti aditivi speciali. Formularea nu contine biocizi, ci doar compusi ecologici, ce asigura protectia impotriva factorilor microbieni.
Special creat pentru protejarea pietrei naturale sau a decoratiunilor din piatra, dar si a suporturilor din beton, se caracterizeaza prin aderenta la suport, putere mare de penetrare, rezistenta mare la uzura si frecare, buna etalare si buna rezistenta la actiunea intemperiilor, sau a apei in general, cu conditia ca la momentul aplicarii suportul sa fie perfect uscat si sa nu permita infiltratii.
Se comporta foarte bine in conditii de exterior si este foarte rezistent la factorii de mediu si la UV.
ATENTIE: NU ESTE RECOMANDAT PENTRU PARDOSELI CIRCULATE.
Cu solubilitate totala in apa, este utilizat in scopul protejarii de suprafata si de adancime a suporturilor din piatra, ca: piatra de rau, piatra cioplita, roca de orice gen prelucrata pentru utilizarea in constructii, sisturi, etc., dar si suporturi din beton, asigurand un aspect decorativ placut.
Produsul poate fi folosit cu aceleasi bune rezultate si pe diverse alte suprafete cum ar fi: caramida sau caramida aparenta, zidarii de ciment, tencuieli sau conglomerate minerale ca, de altfel, orice suprafata de natura minerala, pozitionata pe verticala sau in panta.
Nu se recomanda pentru suprafete circulate, imersate, care retin apa sau expuse la infiltratii.
Nu este deloc recomandat pentru suprafete din lemn, indiferent de destinatia acestora.
Pentru realizarea unei bune protectii, mai ales la factorii de mediu, si a unui grad corespunzator de luciu, se vor aplica minim doua straturi de lac acrilic pentru piatra.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Lac de piatra in solvent “Emex WS”
Lac protectie beton “Emex LS Patio”
Lac uretanizat de parchet “Emex”
Lac pentru mobila solubil in apa “Emex”
Lac de Exterior “Emex UV Shield”
Solicita Informatii