CONSUM GRUND ANTICOROZIV SOLUBIL “EMEX AQ ECO”

Grund anticoroziv solubil in apa “Emex AQ Eco”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Grund anticoroziv “Emex AQ Eco”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grundul Anticoroziv Hidrosolubil “Emex AQ Eco” este un produs de utilizare profesionala, pe baza de rasini acrilice solubile in apa, fileri, pigmenti, agenti anticorozivi de ultima generatie, fara saruri de plumb sau crom, inhibitori de coroziune solubili in apa, cu emisii volatile scazute, si aditivi specifici.
Produsul prezinta rezistenta mare impotriva ruginii rapide sau de lunga durata, poate fi utilizat pe aproape toate tipurile de metal, si are proprietati de protectie, in special impotriva coroziunii.
Nu produce impact asupra mediului si este utilizat pentru acoperirea in scop de protectie, ca strat primar, a elementelor metalice supraterane, exploatate in medii de agresivitate medie, atat la interior cat si la exterior.
Este un produs industrial, cu emisii COV scazute, realizat in scopul folosirii profesionale, industriale, pentru a asigura o protectie superioara a suprafetelor metalice interioare sau exterioare, aflate in zone de expunere medie la agenti corozivi sau factori agresivi, inclusiv de mediu.
Acest grund, solubil in apa, se foloseste atat pentru acoperirea si protejarea suprafetelor metalice noi, cat si pentru cele care au mai fost vopsite cu alte produse peliculogene, dupa pregatirea prealabila a acestora. Are o capacitate mare de protectie si de inhibare a coroziunii, o rezistenta excelenta la factori corozivi sau de mediu, poate fi aplicat pe orice suport metalic si are impact nesemnificativ asupra mediului.
Este obligatorie curatarea suportului, pana la luciu metalic, dupa caz, prin sablare, periere mecanica, sau alte mijloace conventionale, ca slefuirea, sau sau prin decapare chimica, folosind produse ca Decapant “Emex CM Cleaner”.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Grund anticoroziv bicomponent “Emex”
Solutie curatare rugina “Emex Rust Stop”
Vopsea antifonica insonorizanta “Emex”
Convertor si inhibitor - Sistem antirugina
Solutie gel decapare vopsea
Grund poliuretanic bicomponent “Emex”
Solicita Informatii