CONSUM LAC PENTRU MOBILA ACRILIC “EMEX”

Lac pentru mobila solubil apa “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Lac pentru mobila solubil in apa “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Lac pentru Mobila pe Baza de Apa “Emex” - un produs profesional, cu continut scazut de COV, pe baza de rasini acrilice pure, hidrosolubile, aditivi speciali si ceruri pentru luciu si duritate, utilizat pentru protectia si decorarea superioara a mobilei, a pieselor de mobilier sau a altor suporturi din lemn prelucrat. Acest lac acrilic de mobila are drept particularitate realizarea de pelicule foarte rezistente la patare cu cerneala, cafea, fructe, etc.
Produsul se remarca prin aderenta superioara, etalare excelenta, dar si rezistenta foarte buna la UV si uzura.
Pelicula rezultata are performante generale superioare, atat de protectie a suportului cat si la posibila actiune a fungilor sau cariilor, cu toate ca nu contine biocizi. De asemenea, se remarca prin rezistenta la factori ponderat agresivi, ca produse alimentare sau chimice generale, apa sau umiditate nepermanenta.
Poate fi realizat, ca alternativa, si in variante de mat sau semi-lucios, pastrand caracteristicile de performanta.
Se foloseste cu precadere pentru piesele de mobilier, de interior, realizate industrial sau artizanal. Putem enumera: mobilier artizanal din lemn, de interior, lambriuri, pervazuri, panouri, grinzi, placaj, panel, osb, mdf, placi prefabricate sau orice alte suprafete din lemn, cu conditia unei corecte pregatiri a suportului.
Este foarte rezistent la patarea cu produse alimentare sau actiunea unor substante chimice generale, cum ar fi detergentii, iar formularea, fara biocizi, asigura o bune protectie impotriva fungilor sau microorganismelor.
Pentru toate tipurile de suprafata, in scopul obtinerii unei pelicule cat mai performante, este necesara aplicarea a trei straturi de lac acrilic, recomandabil cu slefuire intermediara, de finete, superficiala.
Produsul nu se va aplica pe suprafete metalice, neferoase (ex. aluminiu, cupru, etc.), material plastic sau inox.
Produsul este transparent. Nu se fabrica nuante si nu este indicata nuantarea cu paste.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Lac de mobila poliuretanic “Emex”
Lac uretanizat de parchet “Emex”
Lac mobilier de gradina “Emex”
Lazura “Emex WX” lac lucios de lemn
Vopsea mobila solubila apa “Emex”
Lac de Exterior “Emex UV Shield”
Solicita Informatii