CONSUM VOPSEA HIDROIZOLANTA BETON “EMEX AQ BAR”

Vopsea hidroizolanta pentru acoperis sau piscina

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea impermeabilizare beton

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Hidroizolanta de Piscina si Acoperis “Emex AQ Bar” - produs profesional, impermeabilizant, pe baza de apa si polimeri acrilici speciali, cu adaos de aditivi performanti si fileri, destinat, in principal, pentru protejarea si decorarea suprafetelor minerale, cimentice sau din beton, dar si a celor metalice, expuse la apa, intemperii sau, in general, umezeala in exces, sau chiar in imersie, ce asigura o pelicula superioara, impermeabila, impotriva infiltratiilor de orice fel, evitand astfel pagubele provocate de factorii de mediu, potential agresivi.
Avand o capacitate buna de impermeabilizare, se poate utiliza si pentru zone imersate, motiv pentru care este recomandata si ca vopsea pentru piscina, sau bazine din beton.
Se utilizeaza ca hidroizolatie lichida, pentru acoperis sau alte suprafete in panta sau verticale, dar si ca hidroizolatie pentru pardoseala, baie, beciuri sau subsoluri, inainte de placarea cu gresie, faianta, caramida, etc.
De asemenea, este utilizata in mod curent pentru protectia izolatiilor din spuma poliuretanica, unde se remarca prin rezistenta mare la radiatii UV, apa, intemperii, sau alti factori agresivi de mediu.
Aplicatiile extinse atat pe beton cat si pe metal, fac din aceasta vopsea una dintre cele mai versatile, singurul produs care asigura proprietati superioare acesteia fiind Membrana Cauciucata Elastomerica “Emex Supra MX”, care permite utilizarea intr-un interval de temperatura intre -20°C si +60°C, cu o elasticitate de circa 230%.
Vopseaua Hidroizolanta “Emex AQ Bar” este utilizata si pentru acoperisuri din tabla, pentru care asigura aceleasi bune proprietati de protectie, aderenta si durabilitate.
Este fabricata in 5 culori de baza, dar se poate nuanta, industrial, la cerere. Nu se vor folosi paste de nuantare.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Membrana hidroizolanta elastica
Vopsea acrilica apa “Emex Supramet”
Vopsea elastomerica exterior cauciucata
Lac protectie beton “Emex Mineral Protect”
Vopsea acoperisuri din placi fibrociment
Lac de piatra solubil in apa “Emex AQS”
Solicita Informatii