CONSUM VOPSEA HIDROIZOLANTA PISCINA “EMEX AQ BAR”

INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, aparute in timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea hidroizolanta acoperis si piscina

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Cauciucata pentru Piscina si Acoperis “Emex AQ Bar” - pe baza de apa, cu capacitate optima de impermeabilizare, destinata folosirii profesionale in vederea protejarii impotriva infiltratiilor exterioare sau factorilor de mediu, hidroizolarii si decorarii superioare a suprafetelor interioare sau exterioare, prezentand o aderenta foarte ridicata pe majoritatea tipurilor de suprafete, la un grad de toxicitate, reprezentat de emisiile COV, extrem de scazut.
Peliculele, hidroizolante, cu o foarte mare elasticitate, formate dupa aplicarea produsului, confera o foarte buna rezistenta impotriva apei impiedicand pe termen lung infiltrarea acesteia sau aparitia ruginii pe zonele protejate.
Se utilizeaza in mod special la: piscine, stranduri, terase, spume poliuretanice, hidroizolatii usoare.

Produsul nu asigura hidroizolatii grele, cum ar fi terase de bloc, unde nu poate inlocui membrana bituminoasa. Este utilizat pentru impermeabilizare si hidroizolatii usoare, nesupuse unui trafic intens.

Se poate folosi insa ca strat final in vederea acoperirii unei plaje foarte variate de suprafete de baza minerala ca:

  • Orice suport pregatit, din beton, zidarie, BCA, piatra, caramizi, boltari, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, dure, uscate, compacte si absorbante.

sau suprafete din diverse alte materiale, cum ar fi:

  • Tabla, tabla zincata, aluminiu, OSB, placaj, panel, panza, carton, polistiren, mase plastice, spume poliuretanice, dar si cupru, PVC sau ABS, dar numai dupa efectuarea de teste de compatibilitate si aderenta.

Vopseaua Hidroizolanta “Emex AQ Bar” este de asemeni utilizata la acoperisuri din tabla, pentru care asigura aceleasi bune proprietati de protectie si aderenta. Suplimentar, are si usoare proprietati fono-absorbante.
Inainte de vopsirea suprafetelelor de baza minerala, se va urmari aparitia de zone amenintate de mucegaiuri, care vor fi tratate cu Sanitizant “Emex Forte”, inainte de orice alta amorsa recomandata.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]

Cautari similare
Vopsea acoperisuri din placi fibrociment
Vopsea acrilica apa “Emex Supramet”
Lac protectie beton “Emex Mineral Protect”
Lac de piatra solubil in apa “Emex AQS”
Vopsea antifonica insonorizanta “Emex”
Solutie hidrofobizare beton “Emex Concrete”
Solicita Informatii