CONSUM MEMBRANA ACRILICA HIDROIZOLANTA “EMEX HYPRO”

Membrana bicomponenta cu pulberi predozata

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Membrana Hidroizolanta Piscine

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Membrana Acrilica Hidroizolanta 2k “Emex HyPro” este o solutie de inalta performanta, pentru protectie si impermeabilizare, cu elasticitate ridicata si o stabilitate remarcabila in intervalul de temperatura -20°C si +60°C, sau la cicluri de inghet/ dezghet, ideala pentru hidroizolatia primara a piscinelor, ce pot fi apoi acoperite cu vopsele dedicate, bazine de inot sau acvacultura, terase, subsoluri, dar si pentru suprafete supuse dilatarilor, contractiilor sau vibratiilor, care prezinta fisuri capilare sau necesita protectie impotriva acestora.
In cazul utilizarii pentru hidroizolatii, trebuie mentionat ca plaja de protectie este de la impermeabilizari usoare, impotriva umezelii, a infiltratiilor de apa fara presiune sau pentru imersie, pana la hidroizolatii grele, impotriva apei sub presiune, caz in care se recomanda si utilizarea unei panze din fibra de sticla sau poliester, dupa primul strat. Se poate folosi si pentru protectia inaintea aplicarii de adezivi pentru gresie sau faianta.
Este un sistem profesional, fara emisii de COV sau mirosuri neplacute, din doua componente.
Printre caracteristicile sale suplimentare de performanta putem enumera rezistenta excelenta la actiunea factorilor distructivi de mediu: intemperii, variatii de temperatura, radiatii UV, saruri atmosferice, apa sau umiditate in exces, etc., asigurand totusi permeabilitatea aerului, dar si rezistenta la vibratii, trepidatii, miscari tectonice, etc., fara riscul de a se crapa.
Nu contine solventi, gudron, alte materii prime inflamabile sau toxice.
Se prezinta ca mortar de etansare impotriva infiltratiilor de apa, care prezinta avantajul unui timp scurt de uscare, impermeabilizare excelenta a suportului, cu buna elasticitate, flexibilitate si rezistenta mecanica.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Sapa epoxidica “Emex Mineral”
Membrana hidroizolanta elastica
Vopsea impermeabilizare beton
Lac protectie beton “Emex Mineral Protect”
Solutie hidrofobizare “Emex Concrete”
Clorcauciuc piscina si bazine beton
Solicita Informatii