ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

LAC IMPERMEABILIZANT EMEX MINERAL PROTECT”

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Lacul de Protectie pentru Beton “Emex Mineral Protect” este un produs special de protectie, cu emisii de COV reduse, pe baza de rasini acrilice pure, diluabile cu apa, aditivi speciali, agenti de hidrofobizare de tipul xilanilor si fileri.
Produsul este destinat fixarii betonului, sau in general a suprafetelor cimentice, si protejarii acestora impotriva intemperiilor, pastrand totodata aspectul natural al acestora.
Produsul are o buna putere de penetrare si rezistenta la intemperii sau expunere la umiditate, pe suprafete verticale sau in panta, asigurand prevenirea efectelor de eroziune datorate acestora. Contine agenti antimicrobieni de inhibare, pentru protectia impotriva mucegaiurilor.

Caracteristici principale:

Produs de inalta calitate
  • Aderenta excelenta;
  • Timp de uscare redus;
  • Putere de penetrare;
  • Proprietati hidroizolante;
  • Rezistenta la intemperii;
  • Pelicula adaptabila;
  • Rezistenta la mucegaiuri;
  • Rezistenta la medii alcaline;
  • Rezistenta la inghet-dezghet.

Detalii de utilizare

Lacul de Protectie “Emex Mineral Protect” are perfecta compatibilitate cu apa, cu care de altfel se si poate dilua, pentru a forma pelicule performante, care sa asigure o buna protectie atat impotriva intemperiilor, cat si a sarurilor chimice din atmosfera.
Are un efect hidrofob, in special datorita “efectului de Lotus”, care nu permite apei sa actioneze direct asupra suportului, actionand ca un puternic protector impotriva actiunii intemperiilor, a sarurilor si a altor contaminanti atmosferici, dar pastrand totodata aspectul natural al suprafetelor. Este destinat de asemeni fixarii betonului si in general a suprafetelor cimentice sau minerale.
Produsul are o mare putere de penetrare si rezistenta la intemperii sau infiltratii ale apei pe suprafetele veriticale sau in panta ale cladirilor, asigurand prevenirea efectelor de eroziune datorate factorilor de mediu. Contine si compusi antimicrobieni pentru protectia impotriva fungilor si mucegaiurilor. Acest tip de lac de protectie este recomandat pentru protejarea economica a peretilor de beton supraterani situati in special la exterior, impotriva actiunii umezelii, murdariei si a degradarii. Produsul poate fi insa aplicat pe orice tip de substrat cimentic sau mineral, pentru a conferi o protectie economica impotriva actiunii apei, pastrandu-se in totalitate aspectul texturii suportului.
Pentru o corecta aplicare sunt necesare, desigur, operatiuni de pregatire a suprafetelor, care sa asigure performanta deplina a produsului, astfel:

Lacul de Protectie Beton “Emex Mineral Protect” nu este destinat pentru efectuarea de hidroizolatii, indiferent de natura acestora.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - lichid omogen
Densitate gr/cmc 1,25 - 1,30
Continut nevolatile % min. 55
Putere de acoperire Nr. straturi 1 - 2
Consum specific g/mp/strat 120 - 160
Pelicula
Aspect   Incolor
Timp mediu de uscare ore 4 - 6
Uscare in profunzime ore 12
Rezistenta la apa 24 ore foarte buna
Rezistenta la UV 30 ore fara modificari

Comanda sau cere informatii:
Lac Protectie Beton
“Emex Mineral Protect”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea