CONSUM VOPSEA ANTIFONICA INSONORIZANTA “EMEX”

Antifon - Vopsea insonorizanta “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea antifonica insonorizanta “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Antifonica - Insonorizanta “Emex” - destinata folosirii atat in scopul protejarii componentelor inferioare ale caroseriilor, cat si pentru acoperirea in vederea protectiei si izolarii fonice a suprafetelor metalice expuse unor solicitari mecanice repetate (nisip, criblura), a unor agenti corozivi ca apa, sare, noroi, gheata, agenti chimici de natura organica folositi pentru prevenirea formarii ghetii pe sosele, uleiuri si hidrocarburi existente pe carosabil, etc.

Cu toate ca se utilizeaza cu precadere la caroserii si piese auto sau de utilaje, pentru protejarea, in special, a zonelor inferioare ale acestora, care intra in contact cu contaminantii si factorii chimici, abrazivi si de coroziune existenti pe carosabil, poate fi folosita pe majoritatea tipurilor de suprafete, datorita aderentei superioare.
Astfel poate fi folosita pe suprafete metalice ca tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, stalpi metalici, scene, grinzi, standuri si copertine metalice, acoperisuri, dar si pe substraturi din lemn, suprafete minerale, sau altele similare.

Desi asigura si protectie anticoroziva, vopseaua antifonica nu se aplica pe suporturi nepregatite. Astfel:

Produsul nu va fi folosit la acoperirea de tabla galvanizata noua, cupru sau inox.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea acoperisuri din placi fibrociment
Grund anticoroziv “Emex AQ Eco”
Vopsea universala “Emex Spectrum”
Lac de piatra solubil in apa “Emex AQS”
Vopsea impermeabilizare beton
Solutie hidrofobizare “Emex Concrete”
Solicita Informatii