ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

GRUND SILICATIC - AMORSA TENCUIELI EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Grundul Silicatic de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli “Emex” este un produs pentru aplicare strict profesionala, pe baza de silicat de potasiu, fileri, aditivi specifici si cuart micronizat, pentru protejarea si pregatirea superioara a suprafetelor exterioare ale cladirilor, in vederea acoperirii acestora numai cu Tencuiala Decorativa Silicatica “Emex”.
Este obligatorie amorsarea suportului cu acest grund, atat pentru evitarea inconvenintelor aparute ca urmare a incompatibilitatii, sau compatibilitatii partiale, a suportului cu tencuiala decorativa, cat si pentru asigurarea unei maxime aderente, realizate prin punctele de ancora pe care acesta le formeaza la suprafata, datorita cuartului existent in produs.

Rezistenta, duritatea mare si proprietatile de protectie, recomanda acest grund de amorsare pentru operatiuni de restaurare.

Caracteristici principale:

Produs specializat de inalta calitate
  • Putere mare de umplere a porilor;
  • Asigura compatibilitate cu suportul;
  • Duritate mare;
  • Durabilitate indelungata;
  • Mareste aderenta tencuielii la suport;
  • Rezistenta la agenti microbieni;
  • Impermeabilitate la apa;
  • Permeabilitate la aer;
  • Reduce absorbabilitatea suportului.

Detalii de utilizare

Grundul Silicatic de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli “Emex” are proprietatea de a patrunde adanc in profunzimea suportului, facand corp comun cu acesta, factor care determina o duritate de exceptie. Este folosit in sistem cu Tencuiala Decorativa Silicatica “Emex”, in special, pentru restaurari ale cladirilor vechi, sau momumentelor, dar gama de aplicatii cuprinde toate suprafete acceptate, ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, unde se face pregatirea suportului pentru acoperirea acestora exclusiv cu tencuieli decorative structurate silicatice.
Rolul acestui grund de amorsare este atat de a mari aderenta tencuielii la suport, cu ajutorul particulelor de cuart existente in produs, cat si de a pregati suprafata prin inchiderea porilor si implicit micsorarea absorbabilitatii suportului. Este impermeabil la apa, dar permite respiratia suportului.
Se foloseste ca strat intermediar la acoperirea urmatoarelor tipuri de suprafete: beton, zidarie, tencuieli si gleturi de ciment, tencuieli vechi compacte si rezistente, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura minerala, uscate, compacte si absorbante.


Atentie la folosireAcest produs are o aplicare foarte restrictiva. Este sensibil la caracteristicile suportului si nu se va aplica pe urmatoarele tipuri de suport: placi de gips-carton, tencuieli de ipsos sau var, straturi vechi de vopsea bogata in rasina, materiale sintetice si rasini, vopsele acrilice, vopsele cu clei sau cazeina, vopsele alchidice, lacuri, vopsele de ulei, suprafete moi si elastice, s.a.


Pregatirea suportului pe care se va aplica este o operatiune indispensabila si necesita atentie si ingrijire, intrucat toate produsele silicatice au compatibilitate restransa, dar foarte mare sensibilitate la contaminanti de orice natura.
Astfel este necesara respectarea recomandarilor din Fisa Tehnica si urmarirea operatiunilor de baza:

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen, tixotrop
Densitate gr/cmc 1,50 ± 0,1
Nevolatile % 63 ± 1
Putere de acoperire Nr. straturi 1
pH - 8 - 9
Consum specific g/mp/strat 130 - 200
Dilutie max. 1 : 1
Pelicula
Aspect   Rugoasa, mata
Timp mediu de uscare ore 2
Uscare in profunzime ore 3

Comanda sau cere informatii:
Amorsa Silicatica cu Cuartz
pentru Tencuieli “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea