AMORSA CU CUART PENTRU TENCUIELI “EMEX”

Amorsa cu cuartz pentru tencuieli “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Amorsa de tencuiala cu cuartz “Emex”

Categorii: Grunduri & Amorse: Apa
Pret: 134.61Ron/ Bidon 16 Kg
Pretul include TVA
Culoarea produsului este alba, dar se poate nuanta in culori pale, in tenta tencuielii, fara costuri suplimentare.
-->
Vezi cos
5.00 /5

8

Amorsa cu Cuart pentru Tencuiala Decorativa “Emex”, realizata pe baza de rasini acrilice diluabile cu apa, aditivi, cuart micronizat si fileri, este destinata pregatirii optime a suprafetelor, atat exterioare cat si interioare, pentru aplicarea ulterioara de tencuieli decorative compatibile. Produsul are o eficacitate foarte mare, datorita cuartului micronizat existent in masa acestuia, care va crea “puncte de ancora” pe intreaga suprafata, generand astfel o aderenta maxima a tencuielii decorative, sau a vopselei texturate, la suportul amorsat.
Desi conceputa pentru utilizare profesionala, aceasta amorsa de calitate superioara, poate fi aplicata cu usurinta, fara instrumente sau pregatire speciala. Asigura atat compatibilitatea tencuielii cu suportul, cat si o buna protectie primara fata de factori de mediu si agenti microbieni, sustinand intru totul performantele tencuielii decorative finale.

Caracteristici principale:

 • Aderenta foarte mare la suport;
 • Putere mare de umplere a porilor;
 • Timp de uscare redus;
 • Reduce capacitatea de absorbtie;
 • Determina reducerea consumului;
 • Prelungeste durabilitatea;
 • Mareste aderenta tencuielii la suport;
 • Rezistenta la fungi si mucegaiuri;
 • Prelungeste durabilitatea tencuielii;
 • Creaza puncte de ancora pentru marirea aderentei
 • Impermeabilitate la apa;
 • Permeabilitate la aer pentru respiratia peretilor;
 • Caracter nepoluant.

Amorsa cu Cuart pentru Tencuiala Decorativa Structurata “Emex” are avantajul ca poate fi utilizata la majoritatea tencuielilor decorative, pentru care poate asigura o perfecta compatibilizare a suprafetelor, interioare sau exterioare, ale cladirilor, noi sau vechi. Performantele superioare, si pretul accesibil, o fac cel mai convenabil si practic sistem de amorsare pentru tencuielile decorative structurate, in conditiile unei performante excelente.

Dincolo de realizarea unei perfecte compatibilitati, intre suport si tencuiala decorativa, destinatia acestei amorse este atat de a sigila porii suportului, de a micsora consumul si de a sustine performantele tencuielii, cat si de a optimiza aderenta la suport, ce se realizeaza datorita cuartului din produs, ce se va distribui pe suport la aplicare.

Desi impermeabil la apa, produsul permite o corecta respiratie a peretilor, fapt ce preintampina aparitia igrasiei.

Plaja de suporturi acceptate este foarte mare, dar enumeram: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
Produsul nu necesita o pregatire speciala a suportului, decat in zonele in care exista igrasie, sau pericolul aparitiei de forme de mucegaiuri. Impotriva contaminarilor microbienede orice tip, se va utiliza Sanitizant “Emex Forte”.
Dupa amorsare, se va asigura stratul de fond, cu Vopsea Superlavabila de Exterior “Emex”.
Acest produs este utilizat si pentru vopselele texturate, cu care are buna compatibilitate. Este acceptata utilizarea in sistem cu tencuielile decorative siliconice, fara a fi insa recomandata. Pentru acest tip de tencuieli este recomandat Grundul Siliconic de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli “Emex”
Este total interzis pentru tencuielile decorative silicatice.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen, tixotrop
Densitategr/cmc1,50 ± 0,1
Nevolatile%63 ± 1
Putere de acoperireNr. straturi1
pH-8 - 9
Consum specificg/mp/strat120 - 200
Dilutiemax.1 ÷ 1
Pelicula
AspectRugoasa, mata
Timp mediu de uscareore2
Uscare in profunzimeore3
Cautari similare
Amorsa siliconica cu cuartz “Emex”
Dezinfectant cu biocid
Glet pasta pentru reparatii
Dezinfectant pentru suprafete
Amorsa cu cuart tencuieli siliconice “Emex”
Solutie antimicrobiana antimucegai
Solicita Informatii