CONSUM GRUND SILICATIC - AMORSA TENCUIELI “EMEX”

Amorsa cu cuart pentru tencuieli silicatice “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Amorsa silicatica cu cuartz “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grundul Silicatic de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli “Emex” are proprietatea de a patrunde adanc in profunzimea suportului, facand corp comun cu acesta, factor care determina o duritate de exceptie. Este folosit in sistem cu Tencuiala Decorativa Silicatica “Emex”, in special, pentru restaurarea de momumente sau cladiri vechi, dar gama de aplicatii cuprinde toate suprafetele acceptate, ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, unde se face pregatirea suportului pentru acoperirea acestuia exclusiv cu tencuieli decorative structurate silicatice.
Rolul acestui grund de amorsare, dincolo de compatibilizarea suportului fata de tencuiala silicatica, este atat de a mari aderenta tencuielii la suport, cu ajutorul particulelor de cuart existente in produs, cat si de a pregati suprafata prin inchiderea si sigilarea porilor si, micsorarea absorbabilitatii suportului si, implicit, a consumului de tencuiala.
Se foloseste, ca strat intermediar, la acoperirea urmatoarelor tipuri de suprafete: beton, zidarie, tencuieli si gleturi de ciment, tencuieli vechi, compacte si rezistente, gleturi minerale cimentice, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura minerala, dure, uscate, compacte si absorbante.


Acest produs are o aplicare foarte restrictiva. Este sensibil la caracteristicile suportului si nu se va aplica pe urmatoarele tipuri de suport: placi de gips-carton, tencuieli de ipsos sau var, straturi vechi de vopsea bogata in rasina, materiale sintetice si rasini, vopsele acrilice, vopsele cu clei sau cazeina, vopsele sau grunduri alchidice, lacuri, vopsele de ulei, suprafete moi si elastice, s.a.


Pregatirea suportului pe care se va aplica este o operatiune indispensabila si necesita atentie si ingrijire, intrucat toate produsele silicatice au compatibilitate scazuta, si foarte mare sensibilitate la contaminanti de orice natura.
Astfel este necesara respectarea recomandarilor din Fisa Tehnica si urmarirea operatiunilor de baza:

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Amorsa de tencuiala cu cuartz “Emex”
Solutie antimicrobiana antimucegai
Amorsa de perete pentru zugraveli
Amorsa siliconica pentru zugraveli
Amorsa antimicrobiana pentru zugraveli
Amorsa siliconica cu cuartz “Emex”
Solicita Informatii