CONSUM VOPSEA DECORATIVA TEXTURATA “EMEX”

Vopsea decorativa calcio vecchio “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea texturata calcio vecchio “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopseaua Texturata Decorativa “Emex” se situeaza la limita dintre o vopsea si o tencuiala decorativa, avand densitate mare si adaos de particule de cuart cu dimensiuni intre 0,3 si 1 mm, in functie de aplicatia dorita.
Este utilizata pentru protejarea si acoperirea suprafetelor interioare sau exterioare, noi sau vechi, ale cladirilor, avandu-se in vedere atat obtinerea de efecte decorative deosebite, cat si realizarea unei protectii superioare a suprafetei pe care s-a facut aplicarea. Se aplica la fel ca si tencuiala structurata, cu fierul de glet, dar efectele se obtin prin roluirea cu trafaleti din burete, cu modele predefinite. ≡ Click pentru exemplu !
Desi, in general, ca substrat sunt recomandate tencuieli cimentice moderne, pentru aplicare sunt agreate majoritatea suprafetelor de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, azbociment.

Pregatirea suprafetei este, si pentru aceasta vopsea, foarte importanta, iar rezultatele finale depind major de corectitudinea acestei operatiuni. Se vor urmari pasii recomandati in Fisa Tehnica, astfel:

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Tencuiala decorativa “Emex Quartz Dekor”
Tencuiala decorativa “Emex Aqua Protect”
Tencuiala siliconica de exterior “Emex”
Tencuiala de soclu mozaicata “Emex”
Tencuiala cu aspect periat “Emex”
Vopsea elastomerica exterior cauciucata
Solicita Informatii