CONSUM GRUND DE AMORSARE TENCUIELI “EMEX”

Amorsa cuart tencuieli decorative “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Grund amorsare pentru tencuieli “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grundul Acrilic de Amorsare cu Cuartz “Emex” este utilizat, pentru pregatirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile sau industriale, noi sau vechi, in vederea compatibilizarii suportului, si a acoperirii acestora cu tencuieli decorative structurate, pe baza de rasini acrilice sau stiren-acrilice.
Rolul acestui grund de amorsare, pe langa asigurarea unei maxime compatibilitati intre suport si tencuiala decorativa, este atat de a mari aderenta tencuielii la suport, cu ajutorul particulelor de cuart existente in produs, cat si de a pregati suprafata prin inchiderea porilor si implicit micsorarea absorbabilitatii suportului. Datorita pretului accesibil si performantelor exceptionale este cel mai practic sistem de amorsare pentru tencuielile decorative.

Este impermeabil la apa, dar permite respiratia suportului, lucru ce asigura prevenirea aparitiei igrasiei.

Se foloseste ca strat primar, pentru pregatirea urmatoarelor tipuri de suprafete: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
Pentru indepartarea urmelor de igrasie sau a mucegaiurilor existente, dar si pentru prevenirea acestora, suprafetele vor fi tratate, inainte de orice alta operatiune, cu Sanitizant Forte “Emex”.
Produsul are maxima compatibilitate cu Vopseaua Superlavabila de Exterior “Emex”, folosita ca strat de fond.
Restrictiile cu privire la utilizarea acestui grund de amorsare se aplica tencuielilor decorative siliconice sau celor silicatice, pentru care exista alte amorse compatibile. Acest grund de amorsare poate fi folosit in sistem cu toate tencuielile decorative acrilice, sau vopselele texturate. Este interzisa folosirea pentru tencuieli silicatice.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Amorsa siliconica cu cuartz “Emex”
Solutie antimicrobiana antimucegai
Amorsa antimicrobiana pentru zugraveli
Amorsa siliconica pentru zugraveli
Amorsa de perete pentru zugraveli
Amorsa silicatica cu cuartz “Emex”
Solicita Informatii