CONSUM GRUND DE AMORSARE TENCUIELI “EMEX”

Amorsa cuart tencuieli decorative “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Grund amorsare pentru tencuieli “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grund Acrilic de Amorsare Cuart pentru Tencuieli Decorative “Emex” - este un produs de mare eficienta, solubil in apa, pe baza de polimeri acrilici, aditivi specifici, fileri si cuart, pentru pregatirea superioara a suprafetelor exterioare, in special a fatadelor de cladiri, in vederea acoperirii acestora cu tencuieli decorative acrilice.
Cuartul micronizat, existent in masa produsului, creeaza, la aplicare, puncte de ancora la nivelul suprafetei, determinand o maxima aderenta a stratului de tencuiala la suport. Este un grund de amorsare superior, fara substante biocide, dar cu proprietati de protectie impotriva mucegaiurilor, care asigura o buna compatibilitate intre suport si tencuiala decorativa, prelungindu-i durata de viata.
Utilizat la pregatirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile sau industriale, noi sau vechi, in vederea compatibilizarii suportului, si a acoperirii acestora cu tencuieli decorative structurate, pe baza de rasini acrilice sau stiren-acrilice, pe langa asigurarea unei maxime compatibilitati intre suport si tencuiala decorativa, are atat rolul de a mari aderenta tencuielii la suport, cu ajutorul particulelor de cuart existente in produs, cat si de a pregati suprafata prin inchiderea porilor si implicit micsorarea absorbabilitatii suportului.
Datorita pretului accesibil si performantelor exceptionale este cel mai utilizat sistem de amorsare pentru tencuielile decorative.
Este impermeabil la apa, dar permite respiratia suportului si asigura prevenirea aparitiei igrasiei.
Pentru indepartarea urmelor de igrasie sau a mucegaiurilor existente, dar si pentru prevenirea acestora, suprafetele vor fi tratate, inainte de orice alta operatiune, cu Sanitizant Forte “Emex”.
Este compatibila cu Vopseaua Superlavabila de Exterior “Emex”, folosita ca strat de fond.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Amorsa siliconica cu cuartz “Emex”
Solutie antimicrobiana antimucegai
Amorsa antimicrobiana pentru zugraveli
Amorsa siliconica pentru zugraveli
Amorsa de perete pentru zugraveli
Amorsa silicatica cu cuartz “Emex”
Solicita Informatii