CONSUM TENCUIALA DECORATIVA “BOB DE OREZ” “EMEX”

Tencuiala decorativa granulata - Bob de orez

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Tencuiala structurata “Bob de Orez”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Tencuiala Decorativa Bob de Orez “Emex” este un produs profesional pe baza de rasini acrilice si stiren-acrilice, aditivi specifici, faina de cuart si granule de marmura de marimi diferite (intre 1 si 3 mm), utilizat pentru protejarea si finisarea decorativa superioara a tencuielilor. Aspectul final este similar celui de praf de piatra.
Tencuiala granulata “Bob de Orez” se deosebeste in mod esential de tencuiala decorativa standard, cu aspect structurat, de “scoarta de copac”, prin repartizarea si dozarea, in masa produsului, a celor doua componente solide principale: faina de cuart cu diferite grade de micronizare, si granulele de marmura de marimi diferite, in masa produsului, la viteze mici de amestecare, pentru realizarea distributiei care sa determine efectul scontat.
La fel ca toate celelalte tencuieli decorative “Emex”, si aceasta se remarca prin aderenta foarte buna la suport, stabilitate a culorii, intretinere facila, dar si rezistenta mare la intemperii sau alti factori agresivi, fara deteriorarea aspectului in timp, cu o durata de viata de peste 10 ani.
De asemenea, se remarca si prin rezistenta la cicluri de inghet/ dezghet dupa aplicare si uscare, buna lavabilitate, rezistenta la intemperii si, prin permeabilitate la aer dar impermeabilitate la apa.
Tencuiala granulata “Bob de Orez” este preferata majoritatii celorlalte celorlalte tipuri de tencuiala decorativa, datorita aspectului sau neconventional, si a unei duritati mai ridicate.
Contine agenti hidrofobizanti, de tip xilan, care protejeaza substratul de efectele umezelii sau apei, prin respingerea acesteia.
Colorarea se poate face atat industrial cat si cu paste de nuantare, produse sau recomandate de “Romtehnochim”.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Tencuiala decorativa “Emex Quartz Dekor”
Tencuiala decorativa “Emex Aqua Protect”
Tencuiala siliconica de exterior “Emex”
Tencuiala cu aspect periat “Emex”
Vopsea texturata calcio vecchio “Emex”
Tencuiala de soclu mozaicata “Emex”
Solicita Informatii