CONSUM TENCUIALA DECORATIVA “BOB DE OREZ” “EMEX”

Tencuiala decorativa granulata - Bob de orez

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Tencuiala structurata “Bob de Orez”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Tencuiala Decorativa Granulata tip Praf de Piatra “Emex” este o alta tencuiala standard, care se diferentiaza major de alte produse similare prin textura si aspectul inedit, restul proprietatilor fiind identice cu cele ale Tencuielii Decorative Acrilice “Emex Quartz Dekor”. Este folosita pentru protejarea si acoperirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, pentru obtinerea de efecte vizuale decorative superioare. ≡ Click pentru exemplu !

Tencuiala granulata “Bob de Orez” este preferata majoritatii celorlalte celorlalte tipuri de tencuiala decorativa, datorita aspectului sau neconventional, si a unei duritati mai ridicate. Toate celelalte proprietati, cum ar fi rezistenta la murdarire, intretinerea facila, rezistenta la umezeala ori la ceata salina, sau expunerea la diversi alti factori de mediu se afla la aceleasi valori ridicate, ca si raportul bun calitate/ pret. Contine, de asemeni, agenti hidrofobizanti, de tip xilan, care protejeaza substratul de efectele umezelii sau apei, prin respingerea acesteia.

Se poate folosi pe toate suprafetele de baza minerala, ca: tencuieli cimentice, beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi organice sau minerale, uscate compacte azbociment, etc.

Va trebui respectata, si in acest caz, conditia pregatirii corespunzatoare a suprafetei-suport, care asigura o aplicare adecvata, cu rezultate optime. In consecinta, vor fi urmati pasii precizati in Fisa Tehnica, astfel:

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Tencuiala decorativa “Emex Quartz Dekor”
Tencuiala decorativa “Emex Aqua Protect”
Tencuiala siliconica de exterior “Emex”
Tencuiala cu aspect periat “Emex”
Vopsea texturata calcio vecchio “Emex”
Tencuiala marmorata mozaicata “Emex”
Solicita Informatii