TENCUIALA FIBRA DE STICLA “EMEX GF-MESH”

Tencuiala cu Fibra de Sticla “Emex GF-Mesh”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Tencuiala decorativa cu fibra de sticla

Categorii: Tencuieli Decorative
Pret: 250.79Ron/ Bidon 25 Kg
Pretul include TVA
Preturi pentru culorile standard, din lista. Culori RAL se produc doar pe comanda, in max. 3 zile de la lansarea comenzii ferme. Pretul acestora va diferi, in functie de nuanta.
-->
Vezi cos
5 /5

1

Tencuiala Decorativa Structurata cu Fibra de Sticla “Emex GF-Mesh” este un produs de inalta calitate, pe baza de rasina acrilica, pigmenti, aditivi, fileri si granule de marmura de marimi diferite (intre 1 si 3 mm), in functie de modelul dorit. Produsul are de asemenea adaos de cuart si este ranforsat cu fibra de sticla, pentru duritate si rezistenta superioare. Este un sistem modern de acoperire, de generatie noua, cu caracteristici performante de pelicula, destinat acoperirii decorative si, mai ales, de protectie a suprafetelor exterioare, mat, colorat in masa. Aspectul poate fi atat “zgariat” cat si “bob de orez”.
Are aderenta excelenta la suport si rezistenta mare la intemperii sau alti factori agresivi de mediu, dar si rezistenta mecanica superioara, la loviri, deformari, uzura, etc.
Contine substante hidrofobizante si ceruri speciale, care asigura o protectie superioara si nu permit umezirea suportului in profunzime.
Are o durata de viata de peste 10 ani, fara deteriorarea aspectului in timp.

Aceasta tencuiala decorativa se fabrica in orice nuanta, conform cartelei de culori, sau poate fi colorata cu paste de colorare, fabricate sau recomandate de producator.

Caracteristici principale:

 • Aderenta deosebita la suport;
 • Putere mare de acoperire;
 • Etalare superioara;
 • Lavabilitate excelenta;
 • Capacitate de autocuratare;
 • Permeabilitate la aer dar impermeabilitate la apa;
 • Rezistenta superioara la factori de mediu;
 • Rezistenta excelenta la uzura;
 • Rezistenta mecanica la deformari, loviri;
 • Rezistenta la sarurile din atmosfera;
 • Duritate excelenta;
 • Durabilitate indelungata;
 • Rezistenta ridicata la cicluri inghet-dezghet;
 • Rezistenta ridicata la UV.

Tencuiala Decorativa Structurata cu Fibra de Sticla “Emex GF-Mesh” se remarca prin rezistenta mare la cicluri de inghet/ dezghet, la ploaie, umiditate ridicata sau alti factori de mediu, duritate si durabilitate, dar si prin puterea mare de impermeabilizare, in conditiile in care asigura si o buna respiratie a peretelui.

Tencuiala Decorativa Structurata cu Fibra de Sticla “Emex GF-Mesh” este folosita cu precadere pentru suprafete exterioare, la protejarea si acoperirea suprafetelor cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, avandu-se in vedere totodata obtinerea de texturi decorative, fie liniare, zgariate ca scoarta de copac, fie de tipul “bob de orez”. Este un tip de tencuiala decorativa cu duritate de exceptie si caracteristici generale de inalta performanta, cu intindere buna si aplicabilitate facila.
Asigura o rezistenta foarte mare si, se preteaza chiar si pentru zonele expuse murdaririi in exces, grasimilor, umezelii, etc., fara a avea limitari geografice (ex: zone montane sau expuse la ceata salina). Contine ceruri si aditivi hidrofobizanti care nu permit umezirea suportului in profunzime.
Desi, in general, ca substrat sunt folosite tencuieli cimentice moderne, pentru aplicare sunt agreate majoritatea suprafetelor de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, azbociment.
O conditie absolut necesara pentru obtinerea de rezultate performante, valabila si in cazul oricarei alte tencuieli decorative structurate, este pregatirea corecta a suprafetei-suport. Astfel, suprafetele vor fi, in mod obligatoriu, amorsate cu Grund de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli “Emex”, care are si rolul complementar de a crea puncte de ancora in vederea maririi aderentei tencuielii la suport, fapt ce asigura o si mai mare rezistenta in timp.
In cazul in care exista zone atacate de mucegai sau fungi, sau expuse riscului de contaminare, acestea vor fi pregatite cu Sanitizant Antimucegai “Emex Forte”, atat pentru tratare cat si pentru preventie.
De asemenea, se va aplica un prim strat de Vopsea Superlavabila de Exterior “Emex”, ca strat de fond.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-tixotrop, granulat
Densitategr/cmc1,80 ± 0,1
Putere de acoperireNr. straturi1
pH-7,5 ÷ 9
Consum specificg/mp/strat1,2 ÷ 3,6
Pelicula
AspectStructurat
Uscare superficiala 23°Core12
Uscare profunzime 23°Core24
Uscare totala 23°Core72
Rezistenta la inghet -20°C16 orepeste 100 cicluri
Rezistenta la UV30 zilefara modificari cromatice
Cautari similare
Tencuiala decorativa “Emex Aqua Protect”
Tencuiala pe baza de silicat de potasiu
Tencuiala decorativa “Emex Quartz Dekor”
Tencuiala siliconica de exterior “Emex”
Tencuiala de soclu mozaicata “Emex”
Tencuiala structurata “Bob de Orez”
Solicita Informatii