CONSUM TENCUIALA MOZAICATA DE SOCLU “EMEX”

Tencuiala decorativa marmorata de soclu “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Tencuiala de soclu mozaicata “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Tencuiala Decorativa Marmorata pentru Soclu “Emex” este un produs profesional, de inalta calitate, pe baza de rasini acrilice pure, aditivi specifici si amestecuri de granule de marmura si cuartz de diferite culori si marimi, destinat finisarii decorative superioare a soclurilor tencuielilor, cu aspect mozaicat, divers colorat.
Contine substante hidrofobizante care nu permit umezirea suportului in profunzime.
Acest tip de tencuiala decorativa mozaicata este destinat in special decorarii soclurilor, dar este folosit cu succes si la alte aplicatii, chiar de interior, gen arcade, coloane, etc. Are o aderenta foarte buna la suport si rezistenta mare la ultraviolete, intemperii si la contactul frecvent cu apa (cum este, in mod normal, cazul soclurilor). Are durabilitate indelungata, fara deteriorarea aspectului in timp, de peste 10 ani.
Aspectul marmorat, obtinut din amestecul granulelor divers colorate, confera o nota proprie acestei tencuieli decorative, care poate fi folosita la orice alte aplicatii care necesita obtinerea unor efecte deosebite de culoare, inclusiv de interior. Produsul se remarca, printre altele, prin rezistenta foarte mare la umiditate si UV, si de asemenea printr-o mare rezistenta la umezeala sau infiltratii, specifice soclurilor cladirilor.
Avand rezistenta mare la apa, datorita si substantelor impermeabilizante prezente in formulare si, implicit, lavabilitate foarte mare, tencuiala decorativa mozaicata de soclu este recomandata inclusiv pentru zone expuse la factori agresivi, chimici sau de mediu, fara restrictii privind zonele geografice.
Acest tip de tencuiala mozaicata nu necesita strat de fond. Cu toate ca produsul are o rezistenta deosebita la umiditate, nu se aplica decat pe suport perfect uscat si numai dupa uscarea completa a mortarelor folosite.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Tencuiala decorativa “Emex Quartz Dekor”
Tencuiala decorativa “Emex Aqua Protect”
Tencuiala siliconica de exterior “Emex”
Tencuiala structurata “Bob de Orez”
Vopsea texturata calcio vecchio “Emex”
Tencuiala pe baza de silicat de potasiu
Solicita Informatii