CONSUM AMORSA SILICONICA PENTRU TENCUIELI “EMEX”

Amorsa cuartz pentru tencuiala siliconica “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Amorsa cu cuart tencuieli siliconice “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Amorsa cu Cuart pentru Tencuieli Siliconice “Emex” este conceputa si fabricata special pentru a fi folosita in sistem cu Tencuiala Decorativa Siliconica “Emex”, pentru protejarea si decorarea superioara a tencuielilor exterioare sau interioare, ale cladirilor industriale sau civile, noi sau vechi, indiferent de zona geografica de amplasare.
Are ca scop fixarea suprafetei, sigilarea porilor si implicit prevenirea uscarii fortate datorate absorbirii apei din sistem in suport, fapt care asigura sustinerea optima pentru realizarea performantelor tencuielii finale.

Dincolo de aceste calitati, aceasta amorsa are ca principala calitate crearea “punctelor de ancora” necesare realizarii unei perfecte aderente a tencuielii la suport, datorita cuartului micronizat aflat in masa produsului.
Elasticitatea sa superioara, si flexibilitatea, recomanda amorsa siliconica in special pentru cladiri noi “care inca lucreaza”, dar si pentru zone expuse la vibratii permanente sau cicluri dese de dilatare - contractare.

Datorita faptului ca lasa peretii sa respire, fara ca impermeabilizarea la apa sa fie diminuata, previne aparitia igrasiei rezultate din condens. In situatia in care exista deja igrasie, sau daca se doreste prevenirea atacului agentilor microbieni, premergator aplicarii amorsei, se va utiliza Sanitizantul “Emex Forte”, pentru impregnare.

Materialele suport, principale, sunt toate cele minerale sau cimentice, ca: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.


Nu este indicata folosirea in sistem cu tencuieli acrilice, chiar si in urma unor teste, datorita compatibilitatii impredictibile. Este total interzisa folosirea acestei amorse pentru tencuieli silicatice. Se va utiliza numai in sistem cu Tencuiala Decorativa Siliconica “Emex”.


Dupa amorsare, pentru stratul de fond se va folosi o vopsea de genul Vopsea Siliconica de Exterior “Emex”.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Grund amorsare pentru tencuieli “Emex”
Dezinfectant cu biocid
Grund de egalizare pentru zugraveli
Amorsa siliconica pentru zugraveli
Glet pasta pentru reparatii
Amorsa de perete pentru zugraveli
Solicita Informatii