CONSUM AMORSA SILICONICA PENTRU TENCUIELI “EMEX”

Amorsa cuartz pentru tencuiala siliconica “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Amorsa cu cuart tencuieli siliconice “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grundul Siliconic de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli “Emex”, profesional, este un produs hidrosolubil, cu performante superioare, pe baza de rasini acrilice si rasini siliconice, aditivi specifici, fileri si cuart, pentru pregatirea suprafetelor exterioare, inainte de acoperirea acestora cu tencuieli decorative siliconice, sau alte produse recomandate, din gama “Emex”.
Aplicarea acestui grund de amorsare are o mare importanta, atat datorita faptului ca asigura realizarea perfectei compatibilitati intre tencuiala si suport, cat mai ales, datorita cuartului micronizat din produs ce formeaza “puncte de ancora” pe intreaga suprafata, ce vor mari considerabil aderenta tencuielii la suprafata-suport.
Este recomandat in mod special pentru cladirile noi, sau situate in zone cu trepidatii (tramvai, metrou, etc.), sau vibratii generate de utilaje, in cladiri industriale, unde, datorita elasticitatii mari va atenua efectele acestora.
Datorita elasticitatii sale deosebite, este recomandat cu precadere la cladirile noi, “care inca mai lucreaza”. Cu toate ca prezinta o buna impermeabilitate la apa, permite suportului sa respire, limitand astfel riscul de aparitie a igrasiei.
Se foloseste ca strat de pregatire, pentru suprafete ca: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
Procesul de pregatire a suprafetei incepe, anterior amorsarii cu grund siliconic, prin tratarea zonelor contaminate cu igrasie ori fungi, sau expuse la acest risc, cu Sanitizant “Emex Forte”.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Grund amorsare pentru tencuieli “Emex”
Dezinfectant cu biocid
Grund de egalizare pentru zugraveli
Amorsa siliconica pentru zugraveli
Glet pasta pentru reparatii
Amorsa de perete pentru zugraveli
Solicita Informatii