VOPSEA DECORATIVA TEXTURATA “EMEX”

Vopsea decorativa calcio vecchio “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Vopsea texturata calcio vecchio “Emex”

Categorii: Tencuieli Decorative
Pret: 360.43Ron/ Bidon 15 L
Pretul include TVA
Preturi pentru culorile standard, din lista. Alte nuante se produc doar pe comanda, in max. 3 zile de la lansarea comenzii ferme. Pretul acestora va diferi, in functie de culoare.
-->
Vezi cos
5.00 /5

9

Vopsea Decorativa Texturata “Emex” - este un produs de utilizare profesionala, pe baza de polimeri acrilici, pigmenti rezistenti la radiatii UV si aditivi specifici, destinat acoperirii decorative superioare, pentru realizarea de diferite efecte (ex: calcio vecchio), a zidariilor interioare sau exterioare. Aplicarea se face cu fierul de glet, dupa care se face structurarea cu trafaleti din burete dur, cu diverse modele (granulat, striat, etc.), pentru obtinerea de efecte cat mai estetice, ce imbunatatesc aspectul decorativ, vizual, al suporturilor pe care a fost aplicata.
Desi nu contine biocizi, produsul are o buna rezistenta la fungi, mucegaiuri, alge si, de asemenea, capacitate de preventie, impotriva acestora, datorita formularii echilibrate si a materiilor prime utilizate.
Se fabrica in orice nuanta conform cartelei de culori, sau poate fi colorata cu paste de nuantare.

Caracteristici principale:

  • Aderenta mare la suport;
  • Aplicare si intretinere usoara;
  • Acoperire excelenta;
  • Buna lavabilitate;
  • Modele diverse, predefinite;
  • Rezistenta la factori de mediu;
  • Rezistenta buna la zgariere;
  • Rezistenta la agenti microbieni;
  • Permeabilitate la vapori;
  • Impermeabilitate la apa.

Vopseaua Texturata Decorativa “Emex” se situeaza la limita dintre o vopsea si o tencuiala decorativa, avand densitate mare si adaos de particule de cuart cu dimensiuni intre 0,3 si 1 mm, in functie de aplicatia dorita.
Este utilizata pentru protejarea si acoperirea suprafetelor interioare sau exterioare, noi sau vechi, ale cladirilor, avandu-se in vedere atat obtinerea de efecte decorative deosebite, cat si realizarea unei protectii superioare a suprafetei pe care s-a facut aplicarea. Se aplica la fel ca si tencuiala structurata, cu fierul de glet, dar efectele se obtin prin roluirea cu trafaleti din burete, cu modele predefinite. ≡ Click pentru exemplu !
Desi, in general, ca substrat sunt recomandate tencuieli cimentice moderne, pentru aplicare sunt agreate majoritatea suprafetelor de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, azbociment.

Pregatirea suprafetei este, si pentru aceasta vopsea, foarte importanta, iar rezultatele finale depind major de corectitudinea acestei operatiuni. Se vor urmari pasii recomandati in Fisa Tehnica, astfel:

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-tixotrop, omogen
Densitategr/cmc1,80 ± 0,1
Putere de acoperireNr. straturi1
pH-7,5 ÷ 9
Consum specifickg/mp0,8 ÷ 1,5
Pelicula
AspectTexturat
Uscare superficiala 23°Core4
Uscare totala 23°Core24
Rezistenta la ceata salina720 orebuna, fara modificari
Rezistenta la UV30 zilefara modificari cromatice
Cautari similare
Tencuiala decorativa “Emex Quartz Dekor”
Tencuiala decorativa “Emex Aqua Protect”
Tencuiala siliconica de exterior “Emex”
Tencuiala de soclu mozaicata “Emex”
Tencuiala cu aspect periat “Emex”
Vopsea elastomerica exterior cauciucata
Solicita Informatii