CONSUM TENCUIALA DECORATIVA SILICONICA “EMEX”

Tencuiala decorativa siliconica “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Tencuiala siliconica de exterior “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Tencuiala Decorativa Siliconica “Emex” este un produs profesional pe baza de rasini acrilice si siliconice, aditivi specifici si fileri, cu adaos de cuart si granule de marmura de marimi diferite. Este utilizat pentru decorarea si finisarea zidariilor exterioare, avand un aspect final decorativ superior, striat (scoarta sau coaja de copac), mat.
Aceasta tencuiala de exterior, are o aderenta exceptionala, rezistenta foarte mare, durabilitate indelungata, fara deteriorarea aspectului decorativ timp de peste 10 ani si nu permite murdariei, sub toate formele ei, sa adere la suport, datorita “Efectului de Lotus”, pentru autocuratare, sub efectul ploii curate.
Exceleaza prin elasticitatea foarte mare, care permite aplicarea pe suprafete noi, care “nu s-au asezat”, sau inca lucreaza, sau in zone cu vibratii sau trepidatii. Desi nu contine biocizi, are o buna capacitate de preventie si rezistenta la fungi si mucegaiuri, datorita compozitiei echilibrate si a inhibitorilor din formulare.
Realizata pe baza de rasina siliconica in combinatie cu rasini acrilice, acest tip de tencuiala decorativa este folosita pentru protejarea si acoperirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, avandu-se in vedere atat obtinerea de efecte vizuale placute (≡ Click pentru exemplu), cat si o protectie eficienta a suprafetei.
Tencuiala decorativa siliconica pentru exterior este superioara ca performante aproape tuturor celorlalte tipuri, indeosebi prin faptul ca are o elasticitate excelenta, fiind recomandata pentru cladirile noi, care “inca lucreaza”, dar si prin rezistenta exceptionala atat la murdarire, cat si la alti factori de expunere ca intemperii, UV, etc.
Se fabrica in nuantele cartelei de culori, sau se poate colora cu paste recomandate de producator.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Tencuiala decorativa “Emex Quartz Dekor”
Tencuiala decorativa “Emex Aqua Protect”
Tencuiala de soclu mozaicata “Emex”
Tencuiala cu aspect periat “Emex”
Tencuiala pe baza de silicat de potasiu
Vopsea texturata calcio vecchio “Emex”
Solicita Informatii