CONSUM TENCUIALA DECORATIVA SILICONICA “EMEX”

Tencuiala decorativa siliconica “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Tencuiala siliconica de exterior “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Realizata pe baza de rasina siliconica in combinatie cu rasini acrilice, acest tip de tencuiala decorativa este folosita pentru protejarea si acoperirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, avandu-se in vedere atat obtinerea de efecte vizuale placute (≡ Click pentru exemplu), cat si o protectie eficienta a suprafetei.

Tencuiala decorativa siliconica pentru exterior este superioara ca performante aproape tuturor celorlalte tipuri, indeosebi prin faptul ca are o elasticitate excelenta, fiind recomandata pentru cladirile noi, care “inca lucreaza”, dar si prin rezistenta exceptionala atat la murdarire, cat si la alti factori de expunere ca intemperii, UV, etc.
Contine, de asemeni, agenti hidrofobizanti (rasini siliconice si xilani), ce nu permit patrunderea apei in suport. Este utilizata cu precadere la cladiri noi, sau in zone de mare expunere la factori agresivi, chimici sau climatici.

Desi, in mod normal, pentru suport sunt preferate tencuielile cimentice moderne, aplicarea se poate face pe majoritatea suprafetelor de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante sau chiar azbociment.

Realizarea unor performante superioare, prin aplicarea de tencuiala siliconica de exterior, este conditionata de o cat mai buna pregatire prealabila a suportului.

Astfel, este absolut necesar ca suprafetele sa fie amorsate cu Grund Siliconic de Amorsare cu Cuart “Emex”, atat pentru asigurarea compatibilitatii cu suportul, cat si pentru crearea de puncte de ancora, ce au ca scop marirea considerabila a aderentei si a performantelor finale. Zonele care prezinta pericol de contaminare cu diversi agenti microbieni, sau sunt deja afectate de igrasie sau alti fungi, vor fi tratate cu Sanitizant Forte “Emex”.
Avand in vedere compatibilitatea limitata cu alte produse, se va utiliza ca strat de fond Vopsea Lavabila Siliconica de Exterior “Emex”, sau un produs similar, recomandat de producator.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Tencuiala decorativa “Emex Quartz Dekor”
Tencuiala decorativa “Emex Aqua Protect”
Tencuiala marmorata mozaicata “Emex”
Tencuiala cu aspect periat “Emex”
Tencuiala pe baza de silicat de potasiu
Vopsea texturata calcio vecchio “Emex”
Solicita Informatii