CONSUM TENCUIALA DECORATIVA SILICONATA EXTERIOR “EMEX”

INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, aparute in timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Tencuiala decorativa “Emex Aqua Protect”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Tencuiala Decorativa Siliconata “Emex Aqua Protect”, datorita rezistentei marite la apa si a capacitatii de impermeabilizare a suportului, este folosita, mai ales, pentru protejarea si acoperirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, expuse actiunii directe a intemperiilor si factorilor de mediu.
Chiar aplicata in scopul protectiei la factorii mentionati, aceasta tencuiala decorativa pastreaza efectele vizuale si stabilitatea culorii. ≡ Exemplu de textura.
Este rezistenta la actiunea apei, si a factorilor de mediu, mentinand un strat de impermeabilizare si pastrandu-si proprietatile indiferent de zona geografica (zone montane expuse la ceata, ploaie etc., zone litorale cu expunere la actiunea sarii, etc.), si gradul de expunere la factori agresivi.
Aplicarea acestei tencuieli decorative se poate face cu usurinta, pe majoritatea suprafetelor de baza minerala: tencuieli cimentice moderne, beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.

Aceasta tencuiala decorativa, desi produs de ultima generatie, de mare performanta, fabricat cu materii prime speciale, are un raport calitate/ pret foarte bun si accesibil.

Bineinteles, in scopul obtinerii de bune rezultate, este obligatorie pregatirea suportului inaintea aplicarii.
Astfel, suprafetele vor fi in mod necesar amorsate cu Grund de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli “Emex”, care are si rolul complementar de a crea puncte de ancora in vederea maririi aderentei tencuielii la suport.
Zonele expuse sau atacate de agenti microbieni, igrasie sau fungi, vor fi tratate cu Sanitizant “Emex Forte”.
In cazul existentei de incluziuni metalice, acestea vor fi protejate cu grund, preferabil Grund Anticoroziv “Emex”, sau cu orice alt grund anticoroziv recomandat de producator, mai ales daca sunt expuse coroziunii.
Ca strat de fond, pentru eviterea micilor discontinuitati de culoare in fantele de zgariere, se va folosi Vopsea Superlavabila de Exterior “Emex”, la culoare cat mai apropiata de cea a tencuielii.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]

Cautari similare
Tencuiala decorativa “Emex Quartz Dekor”
Tencuiala marmorata mozaicata “Emex”
Tencuiala siliconica de exterior “Emex”
Tencuiala cu aspect periat “Emex”
Tencuiala structurata “Bob de Orez”
Vopsea texturata calcio vecchio “Emex”
Solicita Informatii