CONSUM TENCUIALA DECORATIVA SILICONATA EXTERIOR “EMEX”

Tencuiala decorativa impermeabila “Emex Aqua Protect”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Tencuiala decorativa “Emex Aqua Protect”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Tencuiala Decorativa Impermeabila “Emex Aqua Protect” este realizata pe baza de polimeri acrilici cu adaos de impermeabilizanti (xilani, s.a) si aditivi siliconici, granule de marmura de diverse marimi, cu o distributie atent selectata, si fileri. Este o formulare de generatie noua, cu capacitate mare de protectie, in special la intemperii, destinata finisarii decorative superioare a tencuielilor, cu aspect final structurat, zgariat. Are aderenta superioara la suport, o rezistenta exceptionala la intemperii si UV, si o durata de viata de minim 10 ani.
Este o tencuiala decorativa structurata de inalta calitate, a carei principala proprietate este aceea de a respinge atat apa prin crearea “efectului de lotus”, ajutand la impermeabilizarea suportului, cat si murdaria sub toate formele ei, asigurand totodata si autocuratarea, care se va produce sub efectul ploii curate, sau chiar al umiditatii.
Este rezistenta la actiunea apei, si a factorilor de mediu, mentinand un strat de impermeabilizare si pastrandu-si proprietatile indiferent de zona geografica (zone montane expuse la ceata, ploaie etc., zone litorale cu expunere la actiunea sarii, etc.), si gradul de expunere la factori agresivi.
Aplicarea acestei tencuieli decorative se poate face cu usurinta, pe majoritatea suprafetelor de baza minerala: tencuieli cimentice moderne, beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
Aceasta tencuiala decorativa, desi produs de ultima generatie, de mare performanta, fabricat cu materii prime speciale, are un raport calitate/ pret foarte bun si accesibil.
Culorile in care se fabrica sunt cele incluse in cartela de culori, dar poate fi colorata si cu paste de nuantare.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Tencuiala decorativa “Emex Quartz Dekor”
Tencuiala de soclu mozaicata “Emex”
Tencuiala siliconica de exterior “Emex”
Tencuiala cu aspect periat “Emex”
Tencuiala structurata “Bob de Orez”
Vopsea texturata calcio vecchio “Emex”
Solicita Informatii