CONSUM TENCUIALA DECORATIVA PERIATA “EMEX”

Tencuiala decorativa periata “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Tencuiala cu aspect periat “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Tencuiala Decorativa cu Structura Periata “Emex” este un produs monocomponent, pe baza de copolimeri acrilo-stirenici, aditivi si fileri, cu adaos de cuart si granule de marmura de marimi diferite (intre 1,2 si 2,3 mm), destinat finisarii decorative, superioare, a tencuielilor exterioare, cu aspect final periat, mat, de regula cu structura circulara. Contine substante hidrofobizante care nu permit umezirea suportului in profunzime. Are o aderenta foarte buna la suport si rezistenta mare la intemperii, sau alti factori agresivi de mediu, fara deteriorarea aspectului in timp.
Principala diferenta fata de celelalte tencuieli decorative o reprezinta repartizarea si dozarea speciala a granulelor de marmura in masa produsului, astfel incat, la aplicare, sa permita obtinerea efectului de periere.
Este folosita pentru protejarea si acoperirea suprafetelor exterioare ale cladirilor industriale sau civile, si obtinerea unui aspect cu striatii circulare.
Acest tip de tencuiala este folosit de cele mai multe ori in locul Tencuielii Decorative Acrilice, datorita modelului diferit al structurii. Are aceleasi performante foarte bune, ca si raportul calitate pret. Este un produs rezistent chiar pentru zonele expuse murdaririi in exces, grasimilor, umezelii, etc., fara a avea limitari geografice (ex: zone montane sau litorale). Contine hidrofobizanti ce nu permit patrunderea umezelii in suport.
Pentru aplicare sunt agreate toate suprafetele de baza minerala, cum ar fi: orice suprafata corect pregatita din beton, zidarie, tencuieli cimentice, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura minerala, uscate, compacte si absorbante, azbociment, alte suporturi cimentice sau minerale.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Tencuiala decorativa “Emex Quartz Dekor”
Tencuiala decorativa “Emex Aqua Protect”
Tencuiala de soclu mozaicata “Emex”
Tencuiala siliconica de exterior “Emex”
Tencuiala structurata “Bob de Orez”
Vopsea texturata calcio vecchio “Emex”
Solicita Informatii