CONSUM TENCUIALA DECORATIVA PERIATA “EMEX”

Tencuiala decorativa periata “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Tencuiala cu aspect periat “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Tencuiala Decorativa Periata “Emex” este o varianta putin mai pretentioasa a tencuielilor decorative standard, cum ar fi Tencuiala Decorativa Acrilica “Emex Quartz Dekor”. Diferenta fata de acestea, rezida doar in repartizarea diferite a granulelor, in masa produsului, si aplicarea circulara, ce determina un alt efect estetic. ≡ Exemplu aici.
La fel ca si celelalte tencuieli, este folosita pentru protejarea si acoperirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, avandu-se in vedere si obtinerea de efecte vizuale deosebite, in acest caz, ca striatii circulare.

Acest tip de tencuiala este folosit de cele mai multe ori in locul Tencuielii Decorative Acrilice, datorita modelului diferit al structurii. Are aceleasi performante foarte bune, ca si raportul calitate pret. Este un produs rezistent chiar pentru zonele expuse murdaririi in exces, grasimilor, umezelii, etc., fara a avea limitari geografice (ex: zone montane sau expuse la ceata salina). Contine de asemeni hidrofobizanti, ce nu permit patrunderea umezelii in suport.

Pentru aplicare sunt agreate toate suprafetele de baza minerala, cum ar fi: orice suprafata corect pregatita din beton, zidarie, tencuieli cimentice, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, azbociment, alte suporturi cimentice sau minerale.

Pentru obtinerea de bune rezultate, este necesara o pregatire adecvata a suprafetei-suport.
Astfel, conform instructiunilor ce se regasesc si in Fisa Tehnica a produsului, pentru a realiza puncte de ancora, necesare maririi aderentei la suport, dar si pentru asigurarea compatibilitatii dintre suport si tencuiala, suprafetele vor fi in mod obligatoriu pregatite cu Grund de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli “Emex”.

Zonele atacate de mucegai sau fungi, sau pentru care exista pericolul contaminarii cu agenti microbieni generatori de igrasie, vor fi tratate cu Sanitizant Forte “Emex”. Ca si in cazul celorlalte tencuieli, se va aplica un strat intermediar de Vopsea Superlavabila de Exterior “Emex”, ca strat de fond, pentru evitarea discontinuitatilor de culoare.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Tencuiala decorativa “Emex Quartz Dekor”
Tencuiala decorativa “Emex Aqua Protect”
Tencuiala de soclu mozaicata “Emex”
Tencuiala siliconica de exterior “Emex”
Tencuiala structurata “Bob de Orez”
Vopsea texturata calcio vecchio “Emex”
Solicita Informatii