CONSUM TENCUIALA FIBRA DE STICLA “EMEX GF-MESH”

Tencuiala cu Fibra de Sticla “Emex GF-Mesh”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Tencuiala decorativa cu fibra de sticla

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Tencuiala Decorativa Structurata cu Fibra de Sticla “Emex GF-Mesh” este un produs de inalta calitate, pe baza de rasina acrilica, pigmenti, aditivi, fileri si granule de marmura de marimi diferite (intre 1 si 3 mm), in functie de modelul dorit. Produsul are de asemenea adaos de cuart si este ranforsat cu fibra de sticla, pentru duritate si rezistenta superioare. Este un sistem modern de acoperire, de generatie noua, cu caracteristici performante de pelicula, destinat acoperirii decorative si, mai ales, de protectie a suprafetelor exterioare, mat, colorat in masa. Aspectul poate fi atat “zgariat” cat si “bob de orez”.
Are aderenta excelenta la suport si rezistenta mare la intemperii sau alti factori agresivi de mediu, dar si rezistenta mecanica superioara, la loviri, deformari, uzura, etc.
Contine substante hidrofobizante si ceruri speciale, care asigura o protectie superioara si nu permit umezirea suportului in profunzime.
Are o durata de viata de peste 10 ani, fara deteriorarea aspectului in timp.
Se remarca prin rezistenta mare la cicluri de inghet/ dezghet, la ploaie, umiditate ridicata sau alti factori de mediu, duritate si durabilitate, dar si prin puterea mare de impermeabilizare, in conditiile in care asigura si o buna respiratie a peretelui.
Este folosita la protejarea si acoperirea cladirilor noi sau vechi, avandu-se in vedere totodata obtinerea de texturi decorative, fie liniare, zgariate ca scoarta de copac, fie de tipul “bob de orez”. Este o tencuiala decorativa cu duritate de exceptie si caracteristici de inalta performanta, cu intindere buna si aplicabilitate facila.
Asigura o rezistenta foarte mare si, se preteaza chiar si pentru zonele expuse murdaririi in exces, grasimilor, umezelii, etc., fara a avea limitari geografice (ex: zone montane sau expuse la ceata salina).

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Tencuiala decorativa “Emex Aqua Protect”
Tencuiala pe baza de silicat de potasiu
Tencuiala decorativa “Emex Quartz Dekor”
Tencuiala siliconica de exterior “Emex”
Tencuiala de soclu mozaicata “Emex”
Tencuiala structurata “Bob de Orez”
Solicita Informatii