CONSUM AMORSA DE PERETE SILICATICA “EMEX”

Amorsa silicatica pentru zugraveli “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Amorsa silicatica pentru zugraveli

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Amorsa Silicatica pentru Pereti “Emex” este diferita de celelalte amorse, atat prin compozitie, cat si prin modul de a actiona. Spre deosebire de alte amorse, care penetreaza in oarece masura suportul, aceasta face corp comun cu materialul suportului, consolidandu-l si sporindu-i duritatea si rezistenta, pentru perioade foarte lungi de timp.
Se foloseste pentru pregatirea suprafetelor, interioare sau exterioare, ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, pereti sau tavane de diverse structuri, in special pentru lucrari de restaurare, in vederea acoperirii doar cu vopsele lavabile silicatice. Nu este indicata pentru nici o alta vopsea lavabila, indiferent de tip.
Este utilizata ca strat primar la acoperirea urmatoarelor tipuri de suporturi minerale: beton, zidarie, tencuieli de ciment, tencuieli vechi compacte si rezistente, gleturi minerale cimentice, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura minerala, uscate, compacte si absorbante.


Amorsa Silicatica de Pereti “Emex” nu se va aplica pe straturi vechi de vopsea bogata in rasina, lacuri, vopsele de ulei, vopsele alchidice, vopsele acrilice, vopsele cu clei sau cazeina, placi de gips-carton, tencuieli de ipsos sau var, materiale sintetice si rasini, suprafete moi si elastice, sau altele similare.


Avand in vederea ca stratul final este o vopsea lavabila silicatica, pregatirea suportului inaintea aplicarii amorsei silicatice, se va face doar prin slefuire. Nu se vor folosi grunduri slefuibile acrilice, sau pe baza de rasini solubile in apa, acestea nefiind compatibile cu amorsa sau cu vopseaua silicatica, realizata pe baza de silicat de potasiu.

Daca exista parti din suprafata de vopsit contaminate cu igrasie, sau prezinta risc de contaminare cu orice tip de agenti microbieni, acestea vor fi curatate si impregnate, in prealabil, cu Sanitizant “Emex Forte”.

Amorsa Silicatica “Emex” are o compatibilitate strict limitata la:

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Dezinfectant cu biocid
Dezinfectant pentru suprafete
Solutie antimicrobiana antimucegai
Amorsa antimicrobiana pentru zugraveli
Amorsa de perete pentru zugraveli
Amorsa siliconica pentru zugraveli
Solicita Informatii