CONSUM AMORSA DE PERETE SILICATICA “EMEX”

Amorsa silicatica pentru zugraveli “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Amorsa silicatica pentru zugraveli

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Amorsa de Perete Silicatica “Emex” este un produs profesional, conceput ca grund de amorsare pe baza de silicat de potasiu, aditivi si adjuvanti specializati, destinat pregatirii tencuielilor, in vederea acoperirii cu vopsele lavabile sau tencuieli decorative exclusiv silicatice.
Fiind un produs profesional, cu cerinte stricte, se va aplica doar de personal specializat.
Datorita capacitatii de a penetra suportul in profunzime, facand corp comun cu acesta, sustine atat duritatea superioara si rezistenta foarte buna, pe care pelicula finala trebuie sa le dezvolte, cat si efectul de autocuratare.
Realizeaza o buna compatibilitate intre suport si vopseaua sau tencuiala silicatica.
Este o amorsa cu performante deosebite, dar la care trebuie avut in vedere faptul ca aplicarea este limitata la suporturi care pot sustine pH-ul foarte ridicat, de 11.5, al acesteia. In general, suprafetele cimentice sunt cele mai sigure, pentru alte suporturi fiind necesare teste prealabile de compatibilitate. Produsele antimicrobiene vor fi utilizate premergator amorsarii.
Este destinata cu precadere suprafetelor din beton sau zidarie, in curs de restaurare, pentru care reprezinta o prima alegere.
Aceasta amorsanu este compatibila cu vopsele lavabile acrilice, acrilo-stirenice, sau vinilice
Este diferita de celelalte amorse, atat prin compozitie, aceasta avand la baza silicatul de potasiu, adica o “apa de sticla”, cat si prin modul de a actiona. Spre deosebire de alte amorse, care asigura doar o pelicula subtire, aceasta penetreaza suportul, cu al carui material face corp comun, consolidandu-l si sporindu-i duritatea si rezistenta, pentru perioade foarte lungi de timp.
Se foloseste doar cu vopsele lavabile sau tencuieli silicatice. Nu este indicata pentru nici o alta vopsea lavabila, indiferent de tip.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Dezinfectant cu biocid
Dezinfectant pentru suprafete
Solutie antimicrobiana antimucegai
Amorsa antimicrobiana pentru zugraveli
Amorsa de perete pentru zugraveli
Amorsa siliconica pentru zugraveli
Solicita Informatii