CONSUM AMORSA DE PERETE ANTIMUCEGAI “EMEX”

Amorsa antimicrobiana - antimucegai “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Amorsa antimicrobiana pentru zugraveli

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Amorsa de Perete Antimucegai “Emex” este un produs emulsionat in apa, pe baza de copolimeri acrilici si aditivi, destinat unei acoperiri primare a suporturilor interioare sau exterioare, din materiale, in general, de baza minerala, ce urmeaza a fi zugravite cu vopsele emulsionate lavabile acrilice, vinilice sau vinil-versatate.
Are o compatibilitate excelenta cu toate suporturile, indiferent de pH-ul acestora, dar si cu marea majoritate a vopselelor lavabile, cu exceptia celor silicatice. Este indicata cu precadere pentru suporturi minerale.
Are, de asemenea, o mare capacitate de penetrare, de profunzime, a suportului, fapt ce permite reducerea majora a consumului de vopsea lavabila, permitand astfel reducerea costurilor zugravelii, la o calitate superioara.
O caracteristica speciala a acestui produs este capacitatea mare de a lupta impotriva aparitiei diferitelor forme de mucegaiuri sau fungi, ce se manifesta indeosebi sub forma de igrasie; contine biocizi de ultima generatie, total inofensivi pentru alte organisme, fapt confirmat de agrementarile si avizarile detinute.
Este utilizata pentru protejarea suprafetelor impotriva bacteriilor si agentilor microbieni, in procesul de pregatire pentru zugravire a acestora, cu vopsele lavabile compatibile: acrilice, vinilice, vinil-versatate, sau chiar siliconice. Structurile pot fi interioare sau exterioare, noi sau vechi.
Este folosita doar ca strat primar, atat pentru fixarea suportului si inchiderea porilor, cat si pentru asigurarea compatibilitatii intre acesta si vopseaua lavabila, cunoscut fiind faptul ca exista posibilitatea existentei unor diferente majore de pH, ce ar putea afecta performantele finale de pelicula.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Dezinfectant cu biocid
Dezinfectant pentru suprafete
Solutie antimicrobiana antimucegai
Amorsa de perete pentru zugraveli
Amorsa economica de perete
Amorsa siliconica pentru zugraveli
Solicita Informatii