CONSUM AMORSA DE PERETE ANTIMUCEGAI “EMEX”

Amorsa antimicrobiana - antimucegai “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Amorsa antimicrobiana pentru zugraveli

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Amorsa Acrilica Antimucegai “Emex” este utilizata pentru protejarea impotriva bacteriilor si agentilor microbieni a suprafetelor, in procesul de pregatire pentru zugravire a acestora, cu vopsele lavabile de tipuri compatibile: acrilice, vinilice, sau chiar siliconice. Structurile pot fi interioare sau exterioare, noi sau vechi, tavane sau pereti, etc.
Este folosita doar ca strat primar, atat pentru fixarea suportului si inchiderea porilor, cat si pentru asigurarea compatibilitatii intre acesta si vopseaua lavabila, cunoscut fiind faptul ca exista posibilitatea existentei unor diferente majore de pH, ce ar putea afecta performantele finale de pelicula. Gradul de expunere la contaminanti este neimportant, datorita rezistentei foarte mari a acestei amorse la majoritatea surselor de contaminare.
Se poate folosi de toate tipurile de suport, ce sunt destinate acoperirii cu vopsele lavabile, dintre care mentionam:

  • Suprafetele de baza minerala ca beton, ciment, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
  • Alte suprafete de interes: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.

Daca suprafata a fost deja afectata de mucegaiuri sau fungi, sau se doreste o mai mare protectie fata de acestea, se recomanda folosirea prealabila a Sanitizantului Forte “Emex”, conform instructiunilor.
Pentru zugraveli profesionale, de mare finete si perfectiune, dar si pentru optimizarea performantelor vopselelor lavabile, este indicata totodata aplicarea Grundului de Egalizare si Umplere Pori “Emex”.

Amorsa Antimucegai “Emex” pentru Zugraveli, asa cum a fost mentionat deja, poate fi utilizata in sistem cu marea majoritate a vopselelor lavabile, din care putem enumera, fara sa ne limitam, insa, la acestea:

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Dezinfectant cu biocid
Dezinfectant pentru suprafete
Solutie antimicrobiana antimucegai
Amorsa de perete pentru zugraveli
Amorsa economica de perete
Amorsa siliconica pentru zugraveli
Solicita Informatii