ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

AMORSA SILICONICA PENTRU TENCUIELI EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Amorsa Siliconica pentru Tencuieli Decorative “Emex”, este un produs profesional, de inalta calitate, cu performante excelente, realizat pe baza de rasini acrilice si siliconice solubile in apa, aditivi speciali, fileri si cuart micronizat, special creat pentru utilizarea in sistem cu tencuielile decorative siliconice.
Are o foarte buna compatibilitate cu toate tipurile de suport consacrate, iar cuartul micronizat, prezent in compozitia acestei amorse, va determina marirea considerabila a aderentei tencuielii la suport, sustinand astfel prelungirea duratei de viata a tencuielii decorative, care este de peste 10 ani.
Este recomandata in mod special pentru cladirile noi, sau cele situate in zone cu trepidatii (tramvai, metrou, etc.), sau vibratii generate de utilaje, in cazul cladirilor industriale, unde, datorita elasticitatii mari va atenua efectele acestora.

Cu toate ca este un produs profesional, nu necesita instruire anume pentru aplicare, care se face cu mare usurinta si fara a necesita instrumente speciale. Datorita elasticitatii si flexibilitatii mari prezinta o foarte mare rezistenta la vibratii sau cicluri de dilatare – contractare. Asigura conditii optime pentru aplicarea tencuielii decorative, prin reducerea absorbabilitatii suportului si sigilarea porilor.

Caracteristici principale:

Amorsa siliconica de inalta calitate
  • Aderenta excelenta la suport;
  • Elasticitate superioara;
  • Capacitate de umplere a porilor;
  • Compatibilitate cu suportul;
  • Durabilitate mare;
  • Rezistenta la imbatranire;
  • Impermeabilitate la apa;
  • Permeabilitate la aer;
  • Reduce absorbabilitatea suportului.

Detalii de utilizare

Amorsa cu Cuart pentru Tencuieli Siliconice “Emex” este conceputa si fabricata special pentru a fi folosita in sistem cu Tencuiala Decorativa Siliconica “Emex”, pentru protejarea si decorarea tencuielilor exterioare, ale cladirilor industrile sau civile.
Are ca scop fixarea suprafetei, sigilarea porilor si implicit prevenirea uscarii fortate datorate absorbirii apei din sistem in suport, fapt care asigura sustinerea optima pentru realizarea performantelor tencuielii finale.

Dincolo de aceste calitati, aceasta amorsa are ca principala calitate creerea “punctelor de ancora” necesare realizarii unei perfecte aderente a tencuielii la suport, datorita cuartului micronizat aflat in masa produsului.
Elasticitatea sa superioara si flexibilitatea recomanda amorsa siliconica in special pentru cladiri noi “care inca lucreaza”, dar si pentru zone expuse la vibratii permanente sau cicluri dese de dilatare – contractare.
Datorita faptului ca lasa peretii sa respire, fara ca impermeabilizarea la apa sa fie diminuata, previne aparitia igrasiei rezultate din condens.

In situatia in care exista deja igrasie, sau daca se doreste prevenirea atacului agentilor microbieni, premergator aplicarii amorsei, se va utiliza Sanitizantul Forte “Emex”, pentru impregnare.

Materialele suport, principale, sunt toate cele minerale sau cimentice, ca: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.


Atentie la folosireNu este indicata folosirea in sistem cu tencuieli acriice, chiar si in urma unor teste, datorita compatibilitatii impredictibile. Este total interzisa folosirea acestei amorse pentru tencuieli silicatice. Este recomandat sa fie utilizata doar cu Tencuiala Decorativa Siliconica “Emex”.


Ulterior amorsarii, pentru stratul de fond este necesara o vopsea cu buna compatbilitate, cum ar fi Vopseaua Siliconica de Exterior “Emex”.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen, tixotrop
Densitate gr/cmc 1,50 ± 0,1
Nevolatile % 63 ± 1
Putere de acoperire Nr. straturi 1
pH - 8 - 9
Consum specific g/mp/strat 120 - 200
Dilutie max. 1 : 1
Pelicula
Aspect   Rugoasa, mata
Timp mediu de uscare ore 2
Uscare in profunzime ore 3

Comanda sau cere informatii:
Grund cu Cuartz pentru
Tencuieli Siliconice “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea