CONSUM SANITIZANT ANTIMUCEGAI “EMEX FORTE”

Sanitizant antimicrobian contra igrasiei “Emex Forte”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Solutie antimicrobiana antimucegai

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Sanitizantul Antimucegai “Emex Forte” este un produs specializat, formulat ca amestec concentrat de tiazolinone, cu adaos de substante biocide de generatie noua, netoxice, ce inhiba dezvoltarea majoritatii microorganismelor, utilizat pentru tratarea la suprafata si in adancime a suprafetelor contaminate cu micro alge, fungi, bacterii, drojdii sau mucegaiuri, vizibile, in general sub forma de igrasie, inaintea aplicarii de vopsele lavabile, tencuieli decorative, sau orice alt produs a carui calitate poate fi influentata negativ de contaminanti microbieni, dar si pentru inlaturarea efectelor provocate de acestia.
Are compatibilitate excelenta cu toate produsele acrilice sau vinilice, destinate zugravelilor de interior/ exterior, cu zidarii sau betoane, indiferent de pH, tencuieli de ciment sau decorative, etc. si este foarte usor de folosit.
Acest produs are un spectru foarte larg de actiune si are atat rolul de a decontamina chiar in profunzime zonele deja afectate, dar si acela de a preveni aparitia oricarei forme de igrasie si chiar a riscului de aparitie a acesteia.
Acest produs poate fi folosit in orice zona a cladirilor, expusa chiar umezelii excesive, in vederea unei protectii avansate impotriva mucegaiurilor, fungilor, sau oricaror contaminanti microbieni, de orice fel, inaintea pregatirii suprafetelor, in special, in vederea acoperirii cu vopsele lavabile si tencuieli decorative.
In cazul folosirii inaintea aplicarii de vopsele lavabile, in vederea unei pregatiri superioare a suportului, dupa impregnarea cu Solutia Antimucegai “Emex Forte”, se recomanda aplicarea Grundului de Egalizare si Umplere Pori “Emex”, slefuibil. In cazul tencuielilor decorative, se va aplica o amorsa cu cuart, corespunzatoare tipului folosit.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Dezinfectant cu biocid
Dezinfectant pentru suprafete
Amorsa antimicrobiana pentru zugraveli
Amorsa de perete pentru zugraveli
Amorsa siliconica pentru zugraveli
Amorsa silicatica pentru zugraveli
Solicita Informatii