CONSUM AMORSA SLEFUIBILA DE PERETE “EMEX”

Grund de amorsare slefuibil “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Grund de egalizare pentru zugraveli

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grund de Egalizare si Umplere Pori “Emex” - este folosit pentru pregatirea superioara a suporturilor, gleturi sau tencuieli, in special interioare, ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, pereti sau tavane de diverse structuri, in vederea acoperirii cu vopsele lavabile. Datorita puterii sale de acoperire si usurintei cu care se poate slefui este recomandat atat pentru vizualizarea, cat si, mai ales, pentru eliminarea tuturor imperfectiunilor de aplicare ale straturilor anterioare, in vederea obtinerii unei suprafete perfect plane, de finete superioara, si fara pori vizibili.

Se foloseste ca strat de baza in vederea acoperirii tuturor tipurilor de tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli var-ciment, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, beton sclivisit, zidarie driscuita, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, si multe altele similare.

Este de mentionat ca nu inlocuieste in totalitate amorsa, si este destinat doar eliminarii porilor si micilor defectiuni ale suportului, pentru obtinerea unei zugraveli profesionale, de mare finete, cu un aspect decorativ de exceptie.

Zonele atacate de fungi sau mucegaiuri, sau care prezinta risc potential de contaminare, vor fi curatate si impregnate cu Sanitizant Forte “Emex”, inaintea aplicarii grundului de amorsare.

Grundul de Amorsare si Umplere Pori “Emex”, dincolo de performantele, de aspect, pe care le poate adauga vopselelor lavabile, datorita capacitatii excelente de pregatirea a substratului, are avantajul de a putea fi folosit cu succes in sistem cu orice vopsea lavabila pe baza de polimeri sau copolimeri acrilici sau vinilici.
Compatibilitate maxima si rezultate optime, va realiza, insa, in special cu:

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Amorsa de perete pentru zugraveli
Amorsa antimicrobiana pentru zugraveli
Solutie antimicrobiana antimucegai
Dezinfectant pentru suprafete
Dezinfectant cu biocid
Amorsa siliconica pentru zugraveli
Solicita Informatii