CONSUM AMORSA SLEFUIBILA DE PERETE “EMEX”

Grund de amorsare slefuibil “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Grund de egalizare pentru zugraveli

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grund pentru Amorsare si Egalizare “Emex” un primer de inalta calitate, profesional, de culoare alba, diluabil cu apa, fabricat pe baza de copolimeri acrilici, aditivi specifici si fileri, slefuibil, pentru pregatirea superioara a zidariilor si gleturilor, sau oricaror alte suprafete de baza minerala, in vederea acoperirii cu vopsele lavabile acrilice, vinilice sau vinil-versatate. Este compatibil, de asemenea, cu toate amorsele din gama.
Produsul se slefuieste cu usurinta, permite vizualizarea defectelor, are aderenta mare la suport, putere de acoperire si capacitate mare de umplere a porilor. Determina o reducere semnificativa a consumului de vopsea, si egalizeaza perfect suprafata dupa slefuire, rezultatul fiind o suprafata de finete, pentru zugraveli ce satisfac toate exigentele. Contribuie la performanta finala a peliculei si, mai ales, la uniformitatea si finetea acesteia.
Nu asigura o protectie antimicrobiana, dar se poate utiliza impreuna cu produse destinate combaterii igrasiei sau mucegaiurilor, cum ar fi Sanitizant Antimucegai “Emex Forte”, pentru o rezistenta sporita la agentii microbieni.
Nu se va folosi la acoperiri silicatice.
Se foloseste ca strat de baza in vederea acoperirii tuturor tipurilor de tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli var-ciment, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, beton sclivisit, zidarie driscuita, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, si multe altele similare.
Este de mentionat ca nu inlocuieste in totalitate amorsa, si este destinat doar eliminarii porilor si micilor defecte de suport, pentru obtinerea unei zugraveli profesionale, de mare finete, cu un aspect decorativ de exceptie.
Zonele atacate de fungi sau mucegaiuri, sau care prezinta risc potential de contaminare, vor fi curatate si impregnate cu Sanitizant Forte “Emex”, inaintea aplicarii grundului de amorsare.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Amorsa de perete pentru zugraveli
Amorsa antimicrobiana pentru zugraveli
Solutie antimicrobiana antimucegai
Dezinfectant pentru suprafete
Dezinfectant cu biocid
Amorsa siliconica pentru zugraveli
Solicita Informatii