CONSUM AMORSA SILICONICA DE PERETE “EMEX”

Amorsa siliconica de perete “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Amorsa siliconica pentru zugraveli

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Amorsa de Perete Siliconica “Emex” este folosita pentru pregatirea suprafetelor, interioare sau exterioare, ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, pereti sau tavane, in vederea acoperirii cu vopsele lavabile siliconice.
Aceasta amorsa poate fi utilizata pentru pregatirea de zugravire a oricaror zone a cladirilor, chir expuse umezelii in exces, sau unor contaminanti de tipul grasimii. Este recomandata pentru cladirile noi, “care inca mai lucreaza”, datorita elasticitatii mari a produsului, si comportamentului foarte bun la cicluri repetate de dilatare - contractare.
Se foloseste ca strat de baza, pentru pregatirea de zugravire, asigurand atat o buna fixare a suporturilor cat si o umplere a porilor, fara a obstructiona capacitatea de respiratie a peretelui. Asigura, de asemeni, compatibilitatea suportului cu vopseaua lavabila, protejand astfel culoarea zugravelii de interactiunea cu pH-ul suportului.
Poate fi utilizata pe orice tip de suprafata, si putem enumera:

  • Suprafetele de baza minerala ca beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
  • OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat, si multe altele.

Pentru o buna protectie fata de factori microbieni, mucegaiuri, etc., sau eliminarea unor eventuale pete de igrasie, este indicata utilizarea Sanitizantului “Emex Forte”, conform indicatiilor prezntate in Fisa Tehnica a acestuia.
Pentru asigurarea unei finisari superioare a suportului, este recomandabil sa se foloseasca totodata si Grundul de Egalizare si Umplere Pori “Emex”, produs slefuibil, care permite o netezire superioara, de finete a suprafetei.

Amorsa Siliconica de Perete “Emex”, poate fi utilizata in sistem cu majoritatea tipurilor de vopsele lavabile, insa recomandabil, pentru performantele cele mai ridicate, este de a fi folosita doar in sistem cu:

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Dezinfectant cu biocid
Dezinfectant pentru suprafete
Solutie antimicrobiana antimucegai
Amorsa antimicrobiana pentru zugraveli
Amorsa de perete pentru zugraveli
Amorsa economica de perete
Solicita Informatii