CONSUM AMORSA SILICONICA DE PERETE “EMEX”

Amorsa siliconica de perete “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Amorsa siliconica pentru zugraveli

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Amorsa Siliconica de Perete “Emex” - un produs de top, solubil in apa, profesional, cu performane deosebite, recomandat in mod special constructiilor noi, “care inca lucreaza”, datorita elasticitatii excelente si, destinat pregatirii primare a oricarei suprafete, de interior sau de exterior, ce va fi vopsita cu vopsele lavabile siliconice.
Are compatibilitate foarte buna cu materialele folosite ca suport, indiferent de pH-ul acestora, insa, desi poate fi folosita pentru orice tip de vopsea lavabila, mai putin cea silicatica, datorita diferentelor de elasticitate si implicit de comportament la contractare - dilatare, este de preferat sa fie folosita in sistemul cu cel mai bun comportament, adica doar cu Vopsea Lavabila Siliconica “Emex”, fata de care prezinta perfecta armonizare si compatibilitate.Aceasta amorsa siliconica se remarca prin proprietati superioare in ceea ce priveste elasticitatea si flexibilitatea, rezistenta la vibratii sau cicluri repetate de dilatare - contractare, specifice unor arealuri climatice, sau intalnite la constructii noi, sau in zone de circulatie intensa, dar si prin capacitatea mare de penetrare si de umplere a porilor, ce asigura atat o reducere semnificativa a consumului de vopsea, cat si o perfecta pregatire pentru zugravire.
Pentru o buna protectie fata de factori microbieni, mucegaiuri, etc., sau eliminarea unor eventuale pete de igrasie, este indicata utilizarea Sanitizantului “Emex Forte”, conform indicatiilor prezentate in Fisa Tehnica a acestuia.
Pentru asigurarea unei finisari superioare a suportului, este recomandabil sa se foloseasca totodata si Grundul de Egalizare si Umplere Pori “Emex”, produs slefuibil, care permite o netezire superioara, de finete a suprafetei.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Dezinfectant cu biocid
Dezinfectant pentru suprafete
Solutie antimicrobiana antimucegai
Amorsa antimicrobiana pentru zugraveli
Amorsa de perete pentru zugraveli
Amorsa economica de perete
Solicita Informatii