ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

PARDOSEALA EPOXIDICA AUTONIVELANTA EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Pardoseala Epoxidica Autonivelanta Bicomponenta “Emex” este un sistem de generatie noua, cu aplicare exclusiv profesionala, cu performante net superioare sistemelor conventionale de acoperiri de pardoseala, constituit din doua componente, ce vor reactiona la combinare:

 • Baza epoxidica, fabricata pe baza de rasini epoxidice fara solvent, pigmenti si aditivi speciali, si
 • Intaritorul, care determina polimerizarea sistemului, este de tip poliaminic modificat. Detalii referitoare la modul de livrare si pretul acestuia, veti gasi in pagina dedicata.

Nota: Utilizarea intaritorului recomandat de producator este necesara si obligatorie pentru polimerizarea produsului si realizarea caracteristicilor de pelicula. Este livrat predozat, in ambalaje separate.


Acest tip de pardoseala se remarca printr-o duritate foarte mare, ce permite aplicarea in zone din cele mai expuse, cu trafic pietonal sau auto, avand in acelasi timp si o buna rezistenta la agenti chimici acizi sau bazici, la variatii mari de temperatura, uzura, expunere la uleiuri si benzine, etc.
Durata de viata a sistemului odata aplicat este de minim 10 ani.
Pardoseala epoxidica poate fi colorata doar in culori standard.

Caracteristici principale:

Produs de inalta calitate
 • Produs agrementat sanitar;
 • Etalare si aspect deosebite;
 • Duritate foarte mare;
 • Durabilitate;
 • Aderenta ridicata la suport;
 • Rezistenta mare la abraziune;
 • Rezistenta excelenta la uzura;
 • Rezistenta mare la agenti chimici;
 • Rezistenta mare la hidrocarburi, medii acide sau alcaline.
Detalii de utilizare

Pardoseala Epoxidica Autonivelanta Bicomponenta “Emex” este un produs profesional, utilizat pentru protejarea si decorarea pardoselilor din beton in vederea asigurarii unui aspect deosebit, cu luciu superior, persistent, si unor caracteristici de rezistenta exceptionale si de durata, superioare din toate punctele de vedere sistemelor clasice.
Este folosita, cu rezultate excelente, atat in spatii de prezentare pentru aspectul decorativ, cat si pe toate pardoselile industriale, ce necesita o protectie superioara fata de factori agresivi, de la frecare si uzura mecanica, pana la expunere in medii chimic puternic agresive, prezenta hidrocarburilor sau a compusilor chimici de gen MeOH, sau EtOH.

Pardoseala pe baza de rasini epoxidice “Emex” este agrementata sanitar si este recomandata pentru conditii speciale de igiena cum ar fi: laboratoare, restaurante, cantine, spitale, etc., potrivit cerintelor normelor europene.

Pentru pregatirea corespunzatoare a suprafetelor, inaintea aplicarii, in special pentru pardoseli industriale, sunt necesare urmatoarele operatiuni:

Aplicarea pardoselii se va face prin turnare si intindere cu piepteni, urmata de dezaerare cu rola cu ace. In cazul, putin probabil, in care se considera necesara o usoara ajustare a vascozitatii, se pot folosi numai solventi specializati “Emex”, doar sub indrumarea producatorului, si la recomandarea acestuia.

Pardoseala epoxidica autonivelanta “Emex” se foloseste in domeniul constructiilor civile si industriale, pentru realizarea de pardoseli interioare, de tip “high solid”, cu autonivelare, cu aspect final deosebit, in special in zone de uzura mare (trafic intens), expuse mediilor chimice sau pentru protectie deosebita, cum ar fi: depozite, service-uri auto, hale industriale, expozitii, show-room-uri, spitale, laboratoare, scoli, bucatarii de restaurante, cantine, cofetarii, etc.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica.

Caracteristici tehnice
CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen
Densitate%1,50 - 1,60
Raport de amestecaregr.1000 ÷ 250
Pot-life la 23°COremax. 1
Consum specificKg/mp/strat1,5 - 1,7
Pelicula
Aspect Continua, lucioasa
Timp mediu de uscareore12
Uscare in profunzimeore24
Realizare parametrizile7
Rezistenta la apa500 orebuna, fara modificari
Rezistenta la ulei48 orebuna, fara modificari

Comanda sau cere informatii:
Pardoseala Epoxidica
Autonivelanta “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea