ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

AMORSA SILICATICA CU CUARTZ EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Amorsa pentru Tencuieli Decorative Silicatice “Emex” este un produs specializat, de utilizare profesionala, cu performante superioare de calitate, fabricat din silicat de potasiu, aditivi speciali, fileri si cuart micronizat, destinat pregatirii superioare a suprafetelor exterioare, in special la lucrari de restaurare, dar numai pentru aplicari de Tencuiala Decorativa Silicatica “Emex”.
Folosirea acestei amorse este, in acest caz, obligatorie, datorita necesitatatii realizarii unei contatibilizari intre suport si tencuiala de aplicat. Amorsa are rol de protectie fata de pH-ul zidariei, dar asigura totodata si marirea semnificativa a aderentei prin formarea “punctelor de ancora”, ce pastreaza coeziunea dintre tencuiala si suport pentru perioade indelungate.

Este indeobste folosita la restaurari, unde duritatea superioara a peliculei, rezistenta la factori mecanici sau de mediu, cat si durata de viata de peste 10 ani, o fac de neinlocuit.

Caracteristici principale:

Produs specializat de inalta calitate
  • Sigilant pentru pori;
  • Compatibilizeaza suportul;
  • Creeaza puncte de ancora;
  • Impermeabilitate la apa;
  • Durata mare de viata;
  • Duritate mare;
  • Durabilitate indelungata;
  • Rezistenta la igrasie;
  • Reduce absorbabilitatea suportului.

Detalii de utilizare

Amorsa Silicatica pentru Tencuieli Decorative “Emex” a fost conceputa pentru a fi utilizata numai in sistem cu Tencuiala Decorativa Silicatica “Emex”.
Principala destinatie de utilizare se concentreaza in zona restaurarilor, unde se remarca, in mod special, prin capacitatea de a penetra suportul si a face corp comun cu acesta, realizand astfel duritati mult peste medie. Aria de folosire este insa foarte larga, cuprinzand atat spatile industriale cat si cele civile, unde este solicitata pregatirea suportului doar in vederea acoperirii cu tencuieli decorative silicatice, pe suprafete noi sau vechi.
Dincolo de rolul cunoscut de marire a aderentei, datorita granulelor de cuart micronizat, o alta functie foarte importanta, a acestei amorse, este aceea de a realiza compatibilitatea dintre suport si tencuiala, in conditiile in care produsele silicatice au compatibilitate cel mult limitata, la diferente mari de pH. Sigilarea porilor este un alt factor important, acesta limitand absorbtia rapida a apei din sistem si determinarea unei uscari accelerate, care ar dauna peliculei finale.
Suprafetele acceptate pentru acest tip de amorsa sunt: beton, zidarie, tencuieli si gleturi de ciment, conglomerate minerale absorbante de orice tip, tencuieli vechi compacte si rezistente, zugraveli vechi de natura minerala, uscate, compacte si absorbante.


Atentie la folosireProdusul nu poate fi aplicat pe: placi de gips-carton, tencuieli de ipsos sau var, straturi vechi de vopsea bogata in rasina, materiale sintetice si rasini, vopsele acrilice, vopsele cu clei sau cazeina, vopsele alchidice, lacuri, vopsele de ulei, suprafete moi si elastice, s.a., datorita sensibilitatii sale deosebite.


Fiind un produs cu aplicabilitate foarte restrictiva, compatibilitate limitata si mare sensibilitate la aplicare, pentru orice tip de contaminant, este necesara, dar si obligatorie o atenta pregatire a suprafetei, pentru a preveni eventuale incidente.
Operatiunile importante si necesare ce vor fi urmate, sunt:

Amorsa Silicatica “Emex” are o aplicabilitate strict limitata la utilizarea in sistem cu Tencuiala Decorativa Silicatica “Emex”. Folosirea altor produse, fie ca amorsa fie ca strat de fond, poate determina compromiterea tencuielii finale.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen, tixotrop
Densitate gr/cmc 1,50 ± 0,1
Nevolatile % 63 ± 1
Putere de acoperire Nr. straturi 1
pH - 8 - 9
Consum specific g/mp/strat 130 - 200
Dilutie max. 1 : 1
Pelicula
Aspect   Rugoasa, mata
Timp mediu de uscare ore 2
Uscare in profunzime ore 3

Comanda sau cere informatii:
Amorsa cu Cuartz pentru
Tencuieli Silicatice “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea